Atac armat la mall, luni dimineața! Sunt luați peste 30 de ostatici

Publicat: 02 Mar. 2020, 13:17 Arhiva

Un atac armat a avut loc într-un mall din Filipine în această dimineață. Au fost luați ostatici peste 30 de persoane, iar un agent de securitate a deschis focul în centrul comercial din Manila!

Bărbatul care a tras cu arma ar fi fost concediat. În mall-ul San Juan din Manila, bărbatul ar ține ostaticii într-un birou. Complexul comercial a fost evacuat de urgență. Potrivit Adevărul, cel puțin o persoană a fost împușcată, fiind transportată la un spital din apropiere. Starea de sănătate este stabilă.

Direcția centrului comercial a declarat faptul că există ”o luare de ostatici a unor angajați de către un fost (…) agent de securitate”. Și primarul s-a implicat în acest incident, susținând că bărbatul care a făcut acest lucru este un ”angajat nemulțumit”. E posibil ca asupra lui să se afle și o grenadă, arată sursa.

„Se simţea rău pentru că a fost concediat ca agent de pază. Şi-a exprimat dezgustul faţă de ce i s-a întâmplat”, a spus primarul Francis Zamora.

„În acest moment nu ne dăm seama câţi oameni sunt înăuntru, estimarea noastră este că sunt circa 30 de oameni”, a mai spus el, conform Sky News.

Publicat: 02 Mar. 2020, 13:17 Arhiva
Pe aceeași temă