Asta înseamnă să fii ”mafiot”! Cântărețul Adrian Enache și-a angajat valet

Publicat: 29 Jun. 2020, 12:27 Vedete

Adrian Enache și-a tras “valet” ca să-l ajute cu căratul bagajelor. Recent, artistul în vârstă de 54 de ani a fost surprins într-o zonă de fițe din Capitală, alături de un bărbat care îi căra geanta și un umeraș cu haine!

Reporterii CIAO.ro l-au surprins pe artistul Adrian Enache, zilele trecute, în zona de Nord a Capitalei, lângă un taxi din care coborâse.

Îmbrăcat sport, cu tricou și pantaloni largi negri, purtând la mână un ceas de fițe și niște brățări, Adrian a scos telefonul și a sunat pe cineva cu care a vorbit câteva minute. La scurt timp, cântărețul l-a rugat pe bărbatul cu care era, probabil șoferul de pe taxi sau un amic, să-l ajute să-și care bagajele în altă masină cu care avea să plece mai departe.

Astfel, Enache și-a luat ghiozdanul și l-a pus în spate, pe un umăr, iar bărbatul care îl însoțea și care, din depărtare, părea ca un “valet”, i-a luat cealaltă geantă, dar și umerașul cu haine călcate și o geacă roșie. Cei doi au plecat spre o altă mașină cu care urma să plece artistul.

Adrian Enache se iubește cu Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de mai bine de 25 de ani. Au existat și perioade mai delicate în viața de cuplu, însă amândoi au reușit să treacă peste acele ”asperități” inerente care apar, din când în când, într-o relație de lungă durată. Cei care îi admiră s-au mirat atunci când au observat că Iuliana și Adrian nu mai apar, foarte des împreună, punându-se și întrebarea referitoare la o eventuală separare a vedetelor.

Iubirea trebuie întreținută, spune Iuliana Marciuc, însă ea nu rezistă numai printr-un certificat de căsătorie. Tocmai de aceea nu au făcut niciodată acest pas.

Publicat: 29 Jun. 2020, 12:27 Vedete
Pe aceeași temă