EXCLUSIV. Corina Chiriac a fost concediată din televiziune! Cântăreața în vârstă de 70 de ani a rămas fără loc de muncă

Publicat: 09 Jun. 2020, 09:02 Vedete

Corina Chiriac nu mai are celebra emisiune “Opriți timpul!” la Național TV! Cântăreața nu a mai filmat nicio ediție, căci s-a retras, spune ea, iar pe post se dau reluări, conform unor surse din anturajul ei.

De ani buni, Corina Chiriac prezenta emisiunea “Opriți timpul!” unde avea mereu invitați renumiți cu povești frumoase, artiști celebri, și unde se cântă muzică de calitate. Acum însă, emisiunea Corinei Chiriac nu se mai filmează, iar pe post se dau înregistrări, conform unor apropiați de-ai ei.

“Din trustul respectiv, la cele 3 televiziuni, au fost făcute mai multe disponibilizări, restructurări masive, în mai toate departamentele, iar o parte din oameni au plecat. Unul dintre ei este Corina Chiriac. Ea ar fi plecat, nu ar fi fost dată afară, sau cel puțin așa susține. Așadar, nu mai realizează emisiunea “Opriți timpul!”. Ori a fost și ea disponibilizată, ori a plecat de bună voie. Cert este ca în locul emisiunii ei, va fi o altă emisiune prezentată de Diana Matei și Adrian Enache”, susțin surse din televiziune.

Ce spune Corina Chiriac?

“Dragi prieteni, bun găsit! Am pentru voi un anunț important. Iată că și mie ultimele două luni mi-au schimbat viața. Nevoită să stau mai mult în casă , am avut ocazia să stau de vorbă cu mine și am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală și profesională.

După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbatorit 50 de ani de carieră pe scena Cerbului de Aur, în emisiuni tv și multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD „Strada Speranței” și un site enorm, www.corinachiriac.ro, site la care am muncit câțiva ani alături de o echipă, această pauză de 2 luni mi-a adus o altă perspectivă de viață. Una mai liniștită. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național Tv.

Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să „Ne-amintim Duminica” și să „Oprim Timpul” împreună.

Sutele de ediții filmate până anul ăsta în data de 11 Martie, vor fi revăzute de azi înainte de către alte și alte rânduri de telespectatori! Mulțumesc echipei televiziunii Național Tv pentru găzduire și urez tuturor emisiuni frumoase în viitor.

Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură deși mă consumă emoțional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!

De asemenea, am avut timp să îmi redecorez balconul!

Vă ofer câteva poze care sper să vă placă. Doamne Ajută să ne revedem sănătoși!

A dumneavoastră, Corina Chiriac”, e mesajul postat de cântăreață pe una din paginile ei de socializare.

Corina Chiriac, în vârstă de 70 de ani, este una dintre cântărețele de succes de muzică ușoară din anii ’70 până azi.

 

Publicat: 09 Jun. 2020, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă