Asistenta scandalagioaică de la Acces Direct a petrecut o noapte nebună cu Maluma! ”I-a plăcut foarte tare!”

Publicat: 18 iun. 2020, 10:07 Autor: Elena Vedete
Asistenta scandalagioaică de la Acces Direct a petrecut o noapte nebună cu Maluma! ”I-a plăcut foarte tare!”

Emily Burghelea, asistenta TV care a devenit cunoscută după ce și-a dat demisia în direct, după ce Vulpița i-a mărturisit că este bătută de Viorel, și-a petrecut o noapte cu celebrul Maluma.

Se pare că cei doi s-au distrat împreună într-un club bucureștean, iar prezența româncei l-a făcut pe celebrul artist să rateze avionul, scrie wowbiz.ro.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu doi ani, atunci când Maluma a susținut un concert la Romexpo București. Emily a participat atunci la concert, însă a mărturisit că n-a putut să-și vadă favoritul prea bine din cauza ploii.
Din fericire, o prietenă i-a făcut rost de o invitație la ”after-party”, respectiv petrecerea de după show, acolo unde urma să participe interpretul columbian.

Maluma a fost atât de impresionat de frumusețea româncelor, încât a comandat zece sticle gigantice de șampanie scumpă și a petrecut în club până la 6 dimineața, uitând practic că are avion. Până la urmă, zborul a fost reprogramat două ore mai târziu, astfel încât Maluma să-și poată continua distracția alături de Emily și celelalte fete care o însoțeau.

Maluma, impresionat de frumusețea româncelor

Emily Burghelea a povestit că s-a simțit excelent împreună cu starul columbian, însă a ținut să menționeze că nu a depășit ”o anumită limită”.

”Mi-am dorit din tot sufletul să fac o poză cu el și Dumnezeu a făcut în așa fel încât să fie chiar în clubul în care eu m-am dus să petrec cu fetele. O, Doamne!

Eu cred foarte tare în legea atracției. Tot ce gândești atragi și tot ce atragi se materializează. Printr-o cunoștință chiar am ajuns să-l cunosc și să fac cunoștință cu el. Mi-a fost rușine să fac poze. O să trăiesc cu un regret în suflet.

Am petrecut ore bune în club, a stat până dimineața, s-a distrat și a zis că va reveni în România pentru că, aparent, i-a plăcut foarte tare. E incredibil de modest, incredibil de sociabil, a dansat toată noaptea și chiar nu ai fi spus că este atât de celebru, nu ai fi spus că este Maluma”, a povestit Emily, citată de wowbiz.

Emily și-a dat demisia în direct

Blondina a început ieri, spre finalul emisiunii, să plângă, spunând că nu i se pare deloc corect faptul că trebuie să ascundă că Veronica Stegaru, alias ”Vulpița”, este agresată de către soțul ei. Asistenta din emisiunea pe care o prezintă Mirela Vaida a început să plângă, iar operatorii au încheiat emisiunea cu câteva secunde mai repede, înainte să apuce să mulțumească partenerilor. După ce Emily a plecat de la muncă, a făcut un live pe Instagram, plânsă, cu machiajul întinat pe față, prin care le explică oamenilor ce se întâmplă.

”Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere! (…) Ca sa lamuresc pe toata lumea de ca am plecat, am filmat un clip si l-am pus pe youtube. Ma doare capul extrem de tare. Ma voi pune la somn…”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Publicat: 18 iun. 2020, 10:07 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă