Așa o alintă Reghecampf pe Anamaria Prodan! Sexy-impresara e foarte norocoasă: „Nevasta mea este Frumoasă precum…”

Publicat: 29 Jul. 2020, 10:11 Vedete

Dragostea plutește în aer în familia lor! Frumoasa impresară Anamaria Prodan este alintată de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, iar bărbatul nu se sfiește să arate acest lucru și pe rețelele de socializare.

A fost surprins în timp ce îi aducea micul dejun la pat, în timp ce o îmbrățișa, o susținea, dar și o răsfăța cu diferite cadouri. De data aceasta, Laurențiu Reghecampf a dat frâu liber sentimentelor și i-a dedicat câteva rânduri, spunând despre Anamaria Prodan că este ”frumoasă, furioasă, caldă și misterioasă”, arată Impact.ro.

„Nevasta mea este Frumoasă precum Coasta de Azur,
Furioasă ca Marea Nordului,
Caldă ca nisipurile Saharei,
Misterioasă ca Povestile din 1001 de nopti ale Șeherezadei,
Arde ca focurile Bengaleze!”, sunt rândurile lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan are 2 cazuri de coronavirus în familie: Unchiul şi mătuşa mea s-au infectat când s-au dus la farmacie!

Două persoane din familia Anamariei Prodan au fost infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre unchiul și mătușa ei. Bărbatul de 90 de ani a fost internat la Institutul ”Matei Balș”. De asemenea, Anamaria Prodan susține faptul că virusul nu iartă pe nimeni și oricine se poate îmbolnăvi ușor.

„Sunt unii jucători ale căror soţii abia au născut. Ce ne facem dacă ei merg de la antrenamente acasă şi infectează nou-născuţii? Unchiul şi mătuşa mea s-au infectat când s-au dus la farmacie! Şi-au pus măşti, s-au protejat, şi-au pus şi căciuli, dar tot au luat virusul”, a declarat Anamaria Prodan la Digi Sport.

„Nu există să stai liniştit. Stai acasă, te duci şi duci gunoiul şi trece un vecin pe lângă tine şi tuşeşte. Conform regulamentului, un club nu poate să-ţi interzică să te duci la mare, de exemplu. Chiar dacă ei sunt sportivi, organismul poate să dezvolte virusul azi, mâine sau poimâine, dar ei să fie pozitivi în 3 zile”, a mai spus impresara, potrivit Ok! Magazine.

Publicat: 29 Jul. 2020, 10:11 Vedete
Pe aceeași temă