Armin Nicoară, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu mariajul lui: „Claudia s-a dus…”

Publicat: 24 ian. 2023, 10:58 Autor: Camelia Vedete

Armin Nicoară a luat o decizie importantă în ceea ce privește mariajul cu Claudia Puican. După ce a fost implicat în scandalul divorțului nașei Georgiana Lobonț, artistul a pus piciorul în prag.

Armin Nicoară nu știe ce să mai facă să îi intre în grații soției. După un scandal în care a fost implicat și în care toată lumea a crezut că are o relație amoroasă cu Georgiana Lobonț, artistul a ieșit cam șifonat. Acum, Armin s-a făcut băiat de casă și încearcă să îi demonstreze Claudiei cât de mult o iubește.

Armin Nicoară, decizie de ultimă oră!

Mai mult, celebrul saxofonist se implică în treburile gospodărești și își ajută soția în casă, atât cu gătitul, cât și cu menajul locuinței, după cum spune chiar el.

„Crede-mă că nu pot să vorbesc deloc. Vorbeam până acum dacă era ceva, dar nu pot să vorbesc deloc. Nu am voie să vorbesc despre subiect. În primul rând, mă cert cu nașa Georgiana și nu sunt în măsură. Nu vreau să fie cu supărare, dar nu vreau să mă bag deloc”, a precizat cântărețul la Antena Stars.

Ce se întâmplă cu mariajul lui: „Claudia s-a dus…”

„Da, suntem bine! Chiar acum mi-am dat seama că trebuie să o ajut în casă. Am început să strâng hainele, să le scot de la spălat. Fac toate cele, pentru că am văzut că ea face foarte multe pentru mine, adică s-a dus în piață, a făcut cumpărături și mi-am dat seama că trebuie să o ajut și eu, pentru că și azi dimineață s-a trezit cu mine să mă ducă la analize”, a mai adăugat el.

„Ea mă iubește foarte mult, eu o iubesc foarte mult și trebuie să îi arăt că o iubesc și să o ajut și eu cu treburile casnice, pentru că face foarte multe pentru mine”, a declarat Armin Nicoară.

Prima reacție a lui Armin Nicoară, despre divorțul nașei sale

Pentru că a făcut mai multe declarații „jucăușe” cu privire la nașa lui, Georgiana Lobonț. Iar în urma lor s-a înțeles că ar avea o atracție pentru aceasta, Armin Nicoară a fost pus cumva la mijloc cu privire la cea mai nouă despărțire din showbiz.

Prima reacție a lui Armin Nicoară, despre divorțul nașei sale de cununie, Georgiana Lobonț

„Nu am avut telefonul la mine și îmi cer scuze că nu am răspuns la mesaje. Vreau să lămuresc câteva probleme, tocmai am văzut în ziar ce s-a întâmplat. Vreau să știți că eu nu mă bag în familia nimănui. Nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. Eu sunt  Armin Nicoară și vreau să lămuresc de acum pentru totdeauna și să vă intre tuturor în cap, celor care îmi lăsați comentarii că eu îmi  iubesc soția, că eu nu îmi bat joc de Claudia.

Vreau să vă spun că eu am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare și nu aș da-o pe nimeni! Nu aș da-o pe nicio femeie din lumea asta! Deci să vă rămână în cap tuturor! Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui. Și  soția mea, Claudia, este alături de mine, eu alături de ea, o iubesc și voi fi întotdeauna alături de ea! Nu mai lăsăți comentarii negative, nu  mă cunoașteți, nu mi-ați cunoscut viața personală, așa că v-aș ruga să fiți mai calmi când lăsți comentarii și când mă înjurați pe mine!”,  a ținut să precizeze Armin Nicoară, pentru Ciao.ro.

Publicat: 24 ian. 2023, 10:58 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă