Armin Nicoară, adevărul despre Georgiana Lobonț și presupusul divorț: „Și dacă am pupat-o, nu am făcut nimic rău”

Publicat: 01 feb. 2023, 12:01 Autor: Camelia Vedete

Armin Nicoară a vorbit deschis și a spus tot adevărul despre Georgiana Lobont și presupusul divorț al acesteia. Artistul s-a săturat să fie târât într-un scandal care nu îi aparține.

Armin Nicoară a dat cărțile pe față! Sătul să mai fie implicat în dovorțul nașei sale, Georgiana Lobonț, celebrul saxofonist a pus punctul pe i. El spune că nașa i-a dat mesaje să nu se mai bage și să nu mai vorbească despre ea. Însă, Armin declară că nu a fost intenția lui să se bage în familia nimănui, a dorit să își ia apărarea în fața acuzațiilor aduse.

Armin Nicoară, adevărul despre Georgiana Lobonț și presupusul divorț

„Cumva am fost târât în tot acest scandal, pentru că am fost acolo pe prima pagină, că Armin Nicoară a produs acest scandal și cumva e din cauza mea. Într-adevăr, am început seara un pic pe supărate, sunt picat psihic, pentru că nașa mi-a dat un mesaj, s-a luat cumva de mine că eu vorbesc. Eu nu vreau să mă bag în familia nimănui, adică nu cred că am vorbit nici după ce s-a întâmplat. Am vrut să stau liniștit, dar toată lumea mi-a dat mesaje că din cauza mea s-au certat ei”,a mărturisit artistul la Xtra Night Show.

Mai mult, Armin Nicoară spune că doar a pupat-o pe obraz la o filmare pe Georgiana Lobonț, așa cum a pupat-o și pe nașa Roxana Vașniuc.

„Și dacă am pupat-o, nu am făcut nimic rău”

„Nu cred că un cuplu se desparte doar dacă eu mă duc și o pup. Cred că Georgiana se uită la noi și nu aș vrea să primesc, din nou, mesaje, să se ia de mine că eu vorbesc. Eu mă apăr pe mine, nu eu m-am băgat în familia nimănui. În fiecare familie dacă există vreo ceartă, să-și rezolve certurile și problemele. Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana. Acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei. Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic”, a mai spus Armin Nicoară la XNS.

Întrebat dacă nașii lui chiar au de gând să divorțeze, Armin Nicoară a spus. „Nu vreau să vorbesc! Nu sunt în măsură să vorbesc despre relația lor, mai ales că ei sunt de mult împreună”.

Prima reacție a lui Armin Nicoară, despre divorțul nașei sale de cununie

„Nu am avut telefonul la mine și îmi cer scuze că nu am răspuns la mesaje. Vreau să lămuresc câteva probleme, tocmai am văzut în ziar ce s-a întâmplat. Vreau să știți că eu nu mă bag în familia nimănui. Nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. Eu sunt  Armin Nicoară și vreau să lămuresc de acum pentru totdeauna și să vă intre tuturor în cap, celor care îmi lăsați comentarii că eu îmi  iubesc soția, că eu nu îmi bat joc de Claudia.

Vreau să vă spun că eu am o soție extraordinar de frumoasă

Vreau să vă spun că eu am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare și nu aș da-o pe nimeni! Nu aș da-o pe nicio femeie din lumea asta! Deci să vă rămână în cap tuturor! Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui. Și  soția mea, Claudia, este alături de mine, eu alături de ea, o iubesc și voi fi întotdeauna alături de ea! Nu mai lăsăți comentarii negative, nu  mă cunoașteți, nu mi-ați cunoscut viața personală, așa că v-aș ruga să fiți mai calmi când lăsți comentarii și când mă înjurați pe mine!”,  a ținut să precizeze Armin Nicoară, pentru Ciao.ro.

Publicat: 01 feb. 2023, 12:01 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă