Are sau nu are iubit Ana Baniciu? Artista a răspuns la cea mai arzătoare întrebare!

Publicat: 06 May. 2020, 14:34 Vedete

Ana Baniciu este, cu adevărat, una dintre cele mai îndrăgite domnișoare din showbiz-ul românesc. Are un talent admirabil, iar internauții o întreabă mereu lucruri din viața sa personală.

Cântăreața, prietena cea mai bună a Ralukăi, a răspuns, totuși, la cea mai arzătoare întrebare pe care admiratorii i-o pun pe internet. Și anume: are sau nu are iubit artista?

E frumoasă, e talentată și mândră că și-a construit un drum frumos în domeniul artistic. Mai mult decât atât, este și foarte dorită de bărbați! Dar oare există o persoană care să-i fi furat inima?

„Am primit o grămadă de mesaje cu această întrebare: „ai iubit?” Nu cred că e locul și momentul să vorbesc despre asta, chiar dacă aș avea, chiar dacă n-am”, a spus Ana Baniciu pe Instastory.

Răspunsul ei este neașteptat: ”Ideea e că… când o să fie ceva extrem de important în viața mea eu o să vă spun”.

Ana Baniciu, dezvăluiri fără perdea: „Cred că important este să găsești omul potrivit și să ai puțină încredere!”

„A fost o perioadă lungă de timp în care efectiv ieșeau extrem de greu sentimentele din mine în așa fel încât să le pun într-o piesă. Cred că important este să găsești omul potrivit și să ai puțină încredere! Am început să scriu și să exprim exact ceea ce simt în melodiile mele, motivul principal fiind dorința de a transminte mesajele mele extrem de sincere prin intermediul muzicii”, spune artista pentru Ciao.ro.

Publicat: 06 May. 2020, 14:34 Vedete
Pe aceeași temă