Apariție de senzație la TV! Irinel Columbeanu: „În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele”

Publicat: 30 Nov. 2020, 10:26 Vedete

Irinel Columbeanu a avut o apariție spectaculoasă seara trecută la ”iUmor”, una dintre emisiunile de top de la Antena 1. Fostul milionar a amuzat spectatorii și jurații, dar le-a transmis și un mesaj important!

Fostul milionar Irinel Columbeanu a avut o apariție de senzație în platoul ”iUmor”, emisiune de la Antena 1. Jurații au fost șocați de prezența lui în fața lor, iar Delia chiar a și spus: ”Niciodată nu mă așteptam să-l văd pe scenă la iUmor”.

”Nu am putut să mă bucur, pentru că am văzut greșeli clasice pe care le-au făcut foarte mulți în viață”, a spus Cheloo.

Irinel Columbeanu a pus accent în roastul său pe faptul că vremurile s-au schimbat foarte mult: dacă înainte dădea pe o sticlă de șampanie cât este chiria pe un an în apartamentul în care stă acum, acum situația s-a schimbat drastic. Dar, așa cum spune și fostul milionar, ”important e să nu te plângi niciodată”.

„În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii”, a mai spus Irinel Columbeanu.

„N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga şi în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriţi?”, a mai spus fostul milionar.

Vila de la Izvorani a luat foc

Irinel Columbeanu a trăit o mare dezamăgire după ce vila din Izvorani a luat foc. Deși afaceristul nu mai locuia de ceva timp acolo, pierderea a fost una mare. Pompierii ajunși la fața locului nu au mai putut salva nimic, nici măcar obiectele de artă care s-au făcut scrum. Irinel Columbeanu a fost urmărit de ghinion. Asta o spun chiar vecinii fostulu milionar, care nu înțeleg ce s-ar fi putut întâmpla și cum a avut loc o asemenea tragedie.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incendiu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a mai spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii TV.

Sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 30 Nov. 2020, 10:26 Vedete
Pe aceeași temă