Anunțul făcut de Oana Roman înainte de Crăciun. Ce se va întâmpla între ea și Marius Elisei

Publicat: 18 dec. 2019, 15:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În prag de sărbători, Oana Roman a dezvăluit ce decizie a luat în privinţa separării de soţul său. Mai mult decât atât vedeta a anunţat unde îşi va petrece sărbătorile.

Oana Roman nu trece prin cele mai fericite momente din viaţa sa, însă nu se dă bătută! Fiica lui Petre Roman a anunțat că va petrece Crăciunul alături de soțul ei și fetița lor, considerând că acesta este un lucru frumos pentru o familie.

„Este cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că anul ăsta am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şui Crăciunul împreună şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că recunosc, eu, în primul rând veam nevoie de linşte şi de odihnă”, a declarat Oana Roman, la Star Matinal.

Anul acesta, Oana Roman va petrece Crăciunul în noua casă, vila pentru care a dat 160.000 de euro.

„Fac ce fac oamenii de sărbători..stau acasă, în ăprimul rând. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate… plec la munte de Revelion mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile”, a mai spus Oana Roman.

Noua casă a Oanei Roman are 300 de mp

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am  găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta în noiembrie, pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă”, declara Oana Roman acum câteva luni despre casa.

Deşi nu toate lucrările sunt gata, Oana Roman a fost nerăbdătoare şi s-a mutat în noua sa casă.

„Eu nu am avut niciun ban, am vândut un apartament și am cumpărat o casă. Curtea nu este încă amenajată, la anul o să amenajez toată curtea, deocamdată nu mai am niciun ban. Până la primăvară trebuie să strâng bani să fac grădina, să fac aleile, să torn beton. Am și o seră, am și un foișor. Am tras tare să termin interiorul, să ne putem muta. Lucrez la casă de 2 luni”, a declarat Oana Roman pentru spynews.ro.

 

Publicat: 18 dec. 2019, 15:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×