Anunț surpriză la Antena 1! Este însărcinată: „O să cunoașteți noul membru al familiei”

Publicat: 30 sept. 2022, 10:37 Autor: Camelia Vedete

Anunț surpriză la Antena 1! Este însărcinată. Vedeta și prezentatoarea emisiunii de cooking este însărcinată pentru prima dată.

Roxana Blenche, căci despre ea este vorba, a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Vedeta de televiziune a postat câteva cuvinte frumoase, dar și un video cu ecografia bebelușului.

Anunț surpriză la Antena 1! Este însărcinată

Mai mult, Roxana Blenche și-a surprins toți fanii cu videoclipul pe care l-a postat pe Instagram. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a publicat și un mesaj emoționant prin intermediul căruia a anunțat că urmăritori ei vor cunoaște noul membru al familiei „într-o zi e primăvară”.

„Într-o zi de primăvară o să cunoașteți noul membru al familiei Bucur-Blenche. Mami zice că sunt un Blenchișor, iar tati zice că sunt un Bucuraș. Vă las pe voi să decideți. Vă pupă Bucurașul Blenchișor!”, a scris Roxana Blenche pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLENCHEF (@roxanablenche)

Cine e Roxana Blenche, fostă concurentă ”Chefi la Cuțite”

Roxana Blenche are 29 de ani și a fost una dintre semifinalistele concurente de la ”Chefi la Cuțite”, sezonul 8. Însă v-ați gândit vreodată cum s-a apucat de gătit și cum i-a fost stârnită pasiunea în bucătărie? Totul a început când era acasă și a început să gătească din ce în ce mai mult, apoi a început să achiziționeze cărți pentru gătit. La scurt timp, Roxana Blenche a luat decizia de a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a reușit să prindă un post de bucătar.

”Eu am început să gătesc acasă foarte mult. Am început să-mi cumpăr din ce în ce mai multe cărți și așa am început eu să gătesc. După care am plecat în Statele Unite cu worl&travel și acolo am primit postul de bucătar. În timpul meu liber, eu cam tot timpul gătesc. Mai mereu sunt la bucătărie”, le-a spus Roxana fanilor săi pe Instagram, arată Spynews.

Publicat: 30 sept. 2022, 10:37 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă