Anunț important despre înghețarea anului școlar! ”Ar fi o tragedie”

Publicat: 06 Apr. 2020, 11:15 News
Anunț important despre înghețarea anului școlar! ”Ar fi o tragedie”

Anunț important despre înghețarea anului școlar! Președintele Federației Naționale Sindicale Alma Mater, Anton Hadăr, s-a declarat îngrijorat după ce premierul Ludovic Orban a spus că nu s-a discutat despre situația din învățământ. 

Eu mă bucur că premierul ne-a spus că nu s-a abordat un subiect de acest tip în cadrul guvernului (înghețarea anului școlar, n.r.), dar, în același timp, îmi exprim îngrijorarea că mai există membri importanți ai guvernului sau politicieni care se gândesc că noi, cadre didactice, ar trebui să intrăm în șomaj tehnic. Ori, a intra în șomaj tehnic înseamnă a nu avea ce să muncim, a nu munci chiar. În aceste condiții s-ar putea ajunge la blocarea anului școlar și a celui universitar”, a spus Anton Hadăr.

Anunț important despre înghețarea anului școlar!

Atunci când stai acasă și nu muncești este posibil să primești acel ajutor de șomaj. Noi nu facem asta. Stăm acasă nu pentru că vrem noi, stăm acasă pentru că aceasta este situația, deși sunt profesori care merg la școală și la facultate, predau de acolo, fiindcă au condiții, eu sunt unul dintre aceia. Stăm, repet, pentru că aceasta este situația”, a repetat Hadăr.

Publicat: 06 Apr. 2020, 11:15 News
Pe aceeași temă