Antena Group a ramas fara sef! Dezastru de proportii pentru compania de televiziune

Publicat: 20 Feb. 2019, 15:00 News 3

George Ureche, seful Antena Group, si-a dat demisia dupa doar un an, acesta preluand atributiile jobului in februarie 2018.

George Ureche a decis sa revina, incepand din aceasta luna, la compania de audit Pricewaterhouse Cooper (PwC) ca lider al echipei M&A, dupa cum au anuntat reprezentantii PwC.

Inca nu se stie cine conduce acum Antena Group, dupa plecarea lui George Ureche. Paginademedia.ro i-a contactat pe reprezentantii Antena Group,  insa pana acum nu au primit niciun raspuns.

Compania PwC Romania este incantata sa-l aiba pe George Ureche din nou la carma, fiind primit cum nu se poate mai bine de toata echipa.

Antena Group a ramas fara sef!

Antena Group a ramas fara sef

„George este parte a familiei PwC, iar revenirea sa în cadrul firmei a fost alegerea naturală. Împreună cu el, sunt convins că PwC are cea mai bună echipă de tranzacții din România, un fel de one-stop-shop pentru companiile interesate de fuziuni și achiziții, abordând tranzacțiile din toate unghiurile posibile – de la corporate finance, la servicii de tranzacții și analize due-dilligence, dar și având în vedere implicațiile fiscale și juridice ale acestor operațiuni” a spus Luca Martini, Liderul de Servicii de Consultanta pentru Management, PwC Romania.

Si George Ureche este mai mult decat incantat sa revina la locul unde a invatat atat de multe si unde se simte ca acasa: „Am activitatea de consultanță în ADN-ul meu profesional, iar întoarcerea în cadrul PwC înseamnă într-un fel revenirea acasă.

PwC are o echipă excelentă de profesioniști de tranzacții, care combină o vastă expertiză tehnică cu o cunoaștere în profunzime a diferitelor sectoare economice și o înțelegere a contextului de afaceri din România.” a spus George, potrivit paginademedia.ro.

Publicat: 20 Feb. 2019, 15:00 News 3
Pe aceeași temă