Anna Lesko s-a săturat să fie atacată pentru că este prea sexy: ”Frustrat, cu mari probleme la nivel psihologic!”

Publicat: 02 mai 2022, 10:13 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz, Anna Lesko a găsit câteva replici acide pentru cei care susțin că femeile frumoase, ca ea, nu sunt și suficient de deștepte. Ea le atribuie probleme la nivel psihologic pentru felul în care gândesc. 

La 43 de ani, Anna Lesko este la fel de răvășitoare ca la 20 de ani! Artista este conștientă de calitățile sale fizice și nu ezită să apară în public îmbrăcată super-sexy și să zăpăcească mințile bărbaților. Una dintre cele mai dorite femei din România recunoaște, însă, că este puțin apăsător să ai atâtea atuuri.

În special pentru că există “cârcotași” care susțin că femeile de genul ei nu ar fi competente. Și că doar frumusețea le-a ajutat să reușească în viață.

Există unele dezavantaje. Femeile frumoase duc după ele un ghiozdănel cu pic mai greu. Dar este o prostie că femeile frumoase nu sunt cele mai competente.

Este ceva scos pe gură de cineva foarte frustrat și cu mari, mari probleme la nivel psihologic, personal și… nu, nu intrăm în zona aia. Nu există legătură”, a spus Anna Lesko.

Anna Lesko a divorțat după ce a fost surprinsă sărutându-se cu alt bărbat

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Dj Vinnie. Alături de care are și un băiețel, singurul său copil. Un întreg scandal s-a năpustit asupra familie lor odată extrem de ferită de declarații și ieșiri în relief pe astfel de teme.

Anna a fost surprinsă sărutându-se într-un club pe când încă nu se știa că s-a separat de tatăl copilului ei.

Chiar fostul partener al solistei a pus capăt tuturor zvonurilor. Și a mărturisit că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după 8 ani de relație, așa că au divorțat. Se pare că nu ar fi fost vorba de infidelitate din partea unuia din cuplu, ci doar timpul le-a așternut altfel, iar iubirea s-a dus în cazul lor.

Publicat: 02 mai 2022, 10:13 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă