Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana sunt din nou in scandal! Bruneta ii arunca cuvinte dure fostei sale prietene. De la ce a pornit totul

Publicat: 04 mai 2018, 14:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana sunt din nou in scandal! Alta data erau prietene la catarama, acum au ajuns sa se dusmaneasca.

Cele doua nu s-au impacat nici la doi ani de la nunta Andreei Tonciu. Atunci, Sanziana Buruiana a povestit ca fetita ei s-a simtit rau dupa ce a mancat ceva alterat din meniul de nunta al brunetei.

Acest lucru a deranjat-o enorm pe Andreea, care a incetat sa mai vorbeasca cu ea. Recent, Sanziana Buruiana a gafat si a vorbit despre casnicia Andreei Tonciu, care s-ar destrama dupa ce a facut scandal cu sotul, la mare, in minivacanta de 1 Mai.

”Nu pot spune prea multe lucruri, pentru că eu nu am mai vorbit cu ea de foarte mult timp. Eu nu doresc răul nimănui, chiar dacă nu am mai ținut legătură. Cred că mai multe lucruri vă poate spune ea sau prietenele cu care a fost la mare. Nu vreau să comentez pe tema acestui subiect. Eu personal îmi doresc liniște”, a declarat zilele trecute, Sanziana Buruiana.

Enervata la culme ca blondina si-a permis sa dea o declaratie despre ea, Andreea Tonciu a vazut negru in fata ochilor.

”Eu chiar nu am ce sa vorbesc despre aceasta domnisoara. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu ma intereseaza. Cu toate ca ea se baga asa in viata mea si nu stiu de ce. Ea si-a permis sa isi dea cu parerea despre ce s-a intamplat de 1 mai la mare cand nici macar eu nu iesisem sa fac o o declaratie, dar a vorbit ea”, a marturisit bruneta, intr-o emisiune tv.

Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana sunt din nou in scandal
Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana sunt din nou in scandal!

Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana sunt din nou in scandal! Bruneta ii arunca cuvinte dure fostei sale prietene

Sanziana Buruiana a fost invitata la nunta Andreei Tonciu, insa dupa ce a petrecut, aceasta a ajuns la spital cu fetita ei. Ulterior, blondina a spus ca va face reclamatie la restaurantul respectiv.

„Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite.

Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol. E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, spunea Sânziana Buruiană în 2016.

 

Publicat: 04 mai 2018, 14:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă