Diana Dumitrescu e imobilizata la pat! Ce a patit vedeta tv

Publicat: 04 mai 2018, 13:44 Autor: D. C. Vedete

Vedeta tv nu are deloc o zi buna! A marturisit ca se afla in dureri groaznice.

Diana Dumitrescu e imobilizata la pat! Dupa ce a facut marturisiri despre depresia prin care a trecut in timpul mariajului cu Ducu Ion, actrita are din nou probleme. De data asta, e vorba de sanatate ei fizica. Diana a marturisit ca are dureri groaznice de spate.

“Urăsc zilele în care îmi este atât de rău de nu mă pot da jos din pat! Mă doare mijlocul de abia mă pot mișca ??????
Voi să aveți o zi splendidă! Be happy, e vineri!! #eusuntaici”, le-a spus Diana Dumitrescu celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare Facebook. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Diana Dumitrescu e imobilizata la pat!

Diana Dumitrescu e imobilizata la pat! Ce a patit vedeta tvBlondina a mai vorbit in cadrul campaniei promovate de Stirile Pro Tv ”Ratacit in sine. Depresia, boala mileniului”, despre una dintre cele mai negre perioade din viata sa, si anume divortul de fostul ei sot.

Ea a avut o relatie timp de doi ani cu producatorul Ducu Ion, iar timp de 4 ani au fost casatoriti. Insa cei doi au divortat la scurt timp, iar Diana Dumitrescu a avut nevoie de ajutorul unui psiholog.

Diana Dumitrescu e imobilizata la pat! Ce a patit vedeta tv„Problema e că nu mă mai regăseam eu în viața mea de acasă, eu nu mai știam cine sunt eu. La vreo doi ani după aceea lucrurile au început puţin să se schimbe. Ne-am îndepărtat unul de celălalt, nu ştiu de ce şi ce s-a întâmplat, dar în final, cert este că ajunsesem ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui. Eram doi străini care dormeam în acelaşi pat şi aveam vieţi total diferite. Nu mai comunicam deloc. Pur şi simplu lucrurile s-au rupt”, a povestit Diana. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Publicat: 04 mai 2018, 13:44 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă