Andreea Raicu, vizită la ceas de seară în casa lui Matei Stratan. Cum au fost surprinși cei doi

Publicat: 23 Oct. 2020, 13:14 Vedete

Surpriză de proporții în showbiz-ul românesc. Andreea Raicu a fost surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea, iar amândoiu păreau extrem de fericiți.

Andreea Raicu a fost invitată în urmă cu câteva săptămâni în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a dezvăluit că nu mai este singură. Vedeta nu a dorit să dea prea multe detalii despre bărbatul care există în viața ei, însă a spus că se vede cu acesta de ceva timp.

Frumoasa șatenă a dat de înțeles că sunt deocamdată ”în cunoaștere”, nu tocmai într-o relație.

Deși nu a spus numele bărbatului cu care se întâlnește, vedeta a fost surprinsă în timp ce ieșea din reședința lui Matei Stratan, nimeni altul decât fostul partener al Mădălinei Ghenea. Milionarul a fost extrem de galant și a condus-o pe vedetă până la mașină, însă întâlnirea s-a terminat fără niciun gest romantic.

Ce spune Andreea Raicu despre căsătorie

„Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, spunea Andreea Raicu în urmă cu ceva timp.

„Puteam să mă mărit până acum de o grămadă de ori. Eu am nevoie de timp cu mine, de câteva ore în care să nu văd pe absolut nimeni. Să stau în casă, să merg în parc. Nu avem niciun drept de proprietate a niciunui om. Nu avem niciun certificat care să ateste asta. Cum să-i spun cuiva: ‘Nu pleci?!’. Căsătoria este rezultatul unei relaţii fericite, nu un scop în viaţă. Cel puţin pentru mine”, a spus Andreea Raicu, în cadrul unei emisiuni.

Andreea Raicu și-a făcut un portret al bărbatului ideal și spune că omul de lângă ea trebuie să se conecteze uman cu ea și să aibă discuții variate: „Tot mai mulţi oameni caută acele relaţii perfecte de pe Facebook şi Instagram. Cu cât sunt mai fericiţi acei oameni, cu atât mai multe cred că au de ascuns. Nu există oameni care să nu se certe, sa nu aibă conflicte. Mi-aş dori un bărbat cu care să mă conectez uman, cu care să am ce să discut.”, a adăugat Andreea Raicu.

 

Publicat: 23 Oct. 2020, 13:14 Vedete
Pe aceeași temă