Andreea Mantea, truc pentru a scapa de celulita. Cu ce bautura se masa vedeta

Publicat: 27 iul. 2018, 16:44 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vedeta are un stil aparte de a incerca sa slabeasca.

Andreea Mantea, truc pentru a scapa de celulita de-a dreptul surprinzator. Aceasta se maseaza cu ceea ce unii beau.

Prezentatoarea de televiziunea spune ca a incercat o gramada de metode pentru a scapa de ceea ce urasc toate femeile: celulita. Intr-un interviu acordat emisiunii Teo Show, de la Kanal D, a dezvaluit pana la ce metode a ajuns pentru a scapa de pielea ca o coaja de portocala.

„Sunculita aia care iti atarnza ori deasupra blugilor, ori cai ai o rochie mai mulata, ori cand iti iei un chilot care te strange nu stiu cum si de fapt, stai, ca ai ditamai burta, sunculita aia care ar putea fi in mai multe straturi.”

Vedeta admite ca are astfel de „sunculite”, dar ca face ceva in acest sens.

„La mine este in mai multe straturi: e stratul de sus, stratul de mijloc si stratul de jos. Partea de jos si de mijloc, mai greu, partea de mijloc-cel mai greu. Si atunci apelam la…

 Andreea Mantea, truc pentru a scapa de celulita de-a dreptul surprinzator. Aceasta se maseaza cu ceea ce unii beau.

Ma masam cu palinca. Ma masam cu palinca in asa fel incat sa arda grasimea, pentru ca daca tu o arzi, o incalzesti suficient de tare si o si masezi.”

De asemenea, Andreea a spus ca vede si rezultatele muncii sale.

„Asa, incet-incet este eliminata de organismul nostru, ca si acest aparat. Ma incinge de mor si incet-incet grasimea se dizolva si este eliminata de organism in mod natural, prin urina si prin ficat.”

Andreea Mantea, truc pentru a scapa de celulita de-a dreptul surprinzator. Aceasta se maseaza cu ceea ce unii beau.Andreea Mantea marturiseste ca toate aceste pregatiri le face pentru vara.

„M-ai prins, ma pregatesc de vacanta, era sa zic de marritis. Pana sa raman insarcinata, incepusem sa descopar asa anumite vacante mai exotice, aveam in plan un safari. Am mers prin jungla, am facut tot felul de lucruri din astea interesante. Acum, de cand cu David, totul este pentru el.”

Sursa: libertatea.ro

Publicat: 27 iul. 2018, 16:44 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă