Andreea Ibacka, dezvăluiri nemaiștiute despre relația cu Cabral: ”El a anunțat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine”

Publicat: 18 Jan. 2021, 12:06 Vedete

Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația dintre ea și Cabral. Frumoasa blondină a mărturisit cum s-au cunoscut, dar a vorbit și despre cum a fost cerută în căsătorie.

Cabral și Andreea au o relație extrem de apreciată, dar pe lângă acest lucru cei doi sunt unii dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din televiziunea română.

Au o carieră de succes, o familie minunată și o fetiță extrem de iubită de care cei doi au foarte multă grijă. Sunt căsătoriți de 3 ani, însă au ieșit la iveală recent câteva lucruri nemaiștiute despre cei doi.

Andreea Ibacka, actuala parteneră de viață a lui Cabral, a oferit detalii din relația lor la o emisiune de televiziune de la Antena Stars.

„Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka, potrovit  spynews.ro.

Andreea Ibacka, despre cererea în căsătorie

Frumoasa blondină a povestit faptul că partenerul ei, Cabral, a anunțat public că vrea să o ceară de soție, înainte de a-i pune marea întrebare.

„Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunțat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intențioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuție, eram deja de 3 ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 Jan. 2021, 12:06 Vedete
Pe aceeași temă