Cum a aflat Andreea Ibacka că este din nou însărcinată: „Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac…”

Publicat: 26 mai 2021, 14:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Ibacka este în culmea fericirii de când a aflat că va aduce pe lume încă un copil. Celebra actriţă a fost invitată într-o emisiune TV, acolo unde a povestit cum a aflat vestea cea mare.

Andreea Ibacka a povestit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani despre momentul emoţionant în care a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Soţia lui Cabral a recunoscut faptul că a avut un şoc în momentul în care a văzut testul de sarcină pozitiv.

„A fost un anunț în stilul nostru caracteristic pentru că nu ne luăm foarte în serios în general și atunci facem și haz de necaz pentru că vorba aceea, a doua oară știi în ce te bagi, adică ți-o faci cu mâna ta”, a spus Andreea Ibacka la Neatza cu Răzvan și Dani, despre cea de-a doua sarcină.

„Colegii mei din serial și producția deja erau anunțați și se pregătiseră în sensul ăsta, pentru că nu știu, a doua oară s-au întâmplat lucrurile mai repede, așa, burtica a crescut mai vizibil, mai devreme”,a mai spus blondina.

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată…Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a spus Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka și-a făcut testul de sarcină la o terasă

Andreea Ibacka nu a mai avut răbdare să afle rezultatul după ce ajunge acasă, aşa că după ce s-au oprit la o tersă, actriţa a mers direct în baia restaurantului, acolo unde şi-a făcut testul de sarcină.

„Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute.

Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…) Vlad încerca să negocieze prețul, că vezi, Doamne, pedala de accelerație era prea tocită pentru kilometrii din bord, eu auzeam așa, vag, pentru că pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic. Voiam să ajungem la terasă ca să spun și eu cuiva, tatălui copilului”, a mai completat Andreea Ibacka.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 mai 2021, 14:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă