Andreea Esca pleacă de la PRO TV! Este toamna surprizelor în televiziunile din România + Care este motivul

Publicat: 21 sept. 2023, 15:10 Autor: Camelia Vedete

Andreea Esca ia o pauză de la PRO TV și pleacă în țările calde. Este cu adevărat toamna surprizelor în televiziunile din România. Și Dani Oțil pleacă de la Antena 1 pentru o perioadă. Mai mult, Teo Trandafir a fost dată afară de la Kanal D.

Toamna 2023 a venit cu surprize pentru toate televiziunile din România! După Dani Oțil de la Antena 1 și Teo Trandafir de la Kanal D, a venit rândul și Andreei Esca de la PRO TV. Vedeta ia o bine meritată pauză de pe micile ecrane. Așadar, vedeta postului din Pache Protopopescu nu va mai apărea, cel puțin pentru o perioadă, la pupitrul știrilor de la ora 19.

Andreea Esca pleacă de la PRO TV!

Andreea Esca nu va sta cu mâinile în sân! Prezentatoarea PRO TV și-a deschis o nouă afacere și, se pare că, se va ocupa de ea la finalul lunii septembrie. Știrista s-a gândit să organizeze excursii pentru doritori. Pentru călătoria exclusivistă pe vasul de croazieră, aceasta a vândut 67 de bilete, unul dintre ele fiind 3.000 de euro.

La sfârșitul lunii septembrie, vedeta va fi nevoită să renunțe la PRO TV și să meargă pe vasul Celebrity Edge. Participanții și Esca vor vizita mai multe atracții turistice și vor face activități inedite. Călătoria va include opriri în Spania, Franţa şi Italia (oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma). Vacanța organizată de Esca va fi în perioada 23-30 septembrie.

Prima oprire va fi în Barcelona, unde cei care au cumpărat bilete de la vedeta PRO TV pot vedea principalele atracții ale orașului din Spania. Ei vor face opriri la Gaudi, pe bulevardul La Rambla și la Castelul Santa Florentina. Aceștia vor lua parte la un Street Food și vor bea faimoasa băutură Sangria.

Este toamna surprizelor în televiziunile din România

Andreea Esca a povestit că această afacere merge foarte bine și că a ieșit pe plus. Cu toate astea, cel mai important lucru pentru vedetă este să vadă că oamenii se simt bine. Prezentatoarea speră ca participanții să revină în calătoriile organizate de ea.

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul”, a spus știrista, pentru Pagina de Media.

Dani Oțil, înlocuit la Neatza!

Dani Oțil este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. A făcut istorie la Antena 1 alături de colegul său Răzvan Simion. De 15 ani cei doi sunt la „comanda” matinalului care în fiecare ediție înregistrează audiențe record. Recent însă, fanii au primit o veste neașteptată. Soțul Gabrielei Prisăcariu va fi înlocuit!

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a apărut pe postul Antena 1 în 2008. Inițial din proiect au făcut parte doar cei doi, însă în ultimii ani echipa lor s-a mărit. Și-au făcut apariția mai multe nume celebre care au adus un plus show-ului. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca Dani Oțil să iasă din acest format.

Schimbarea a fost anunțată recent. Chiar soțul Gabrielei Pisăcariu le-a dezvăluit fanilor pe pagina lui de Instagram.

 „Unde sunt? De ce nu apar la Neatza”, a scris Dani Oțil în dreptul unui filmuleț. Citește tot articolul aici.

Publicat: 21 sept. 2023, 15:10 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă