Andreea Esca, dată de gol! Cătălin Măruţă a dezvăluit cât câştigă defapt ştirista

Publicat: 08 Apr. 2020, 11:45 Vedete

De câțiva ani, s-a creat un mit în jurul salariului Andreei Esca, existând zvonuri cum că se învârte undeva la ordinul zecilor de mii. Fiind una dintre cele mai longevive apariţii de pe micul ecran, oamenii au făcut numeroase speculaţii pe tema acestui subiect.

Colegul Andreei Esca, prezentatorul Cătălin Măruţă a făcut acum ceva timp dezvăluiri despre salariul ştiristei. Invitat la emisiunea Cronica Cârcotașilor de la Prima TV, Cătălin Măruță a mărturisit, la momentul respectiv, că prezentatoarea TV are o vilă de lux, dar și un salariu pe măsură, atunci când a fost întrebat care este salariul pe care îl încasează el.

„Slăbuț dar sunt convins că valorează mult mai mult vila Andreei Esca, pentru că are n-șpe mii de camere și un salariu mare” a spus Cătălin Măruță, în anul 2007.

Andreea Esca, despre meseria de jurnalist

„Întotdeauna am făcut lucrurile din plăcere și din emoție. Nu am fost niciodată un om preocupat de bani, deci nu știu să-ți răspund”, a declarat Andreea Esca pentru Libertatea.

Știrista a declarat că nu este motivată chiar atât de mult de partea materială și că ar putea trăi și cu mai puțini bani.

„Eu păstrez multe lucruri. Îmi păstrez prietenii, îmi păstrez amintirile, da, sunt o păstrătoare”, ne-a declarat celebra prezentatoare TV.

Andreea Esca a povestit faptul că atunci când era mică era încântată de lucrurile materiale.

„ Abia așteptam să împlinesc 9 ani ca să-mi cumpere mama ceas. Era foarte rar să ai ceas la vremea respectivă, drept urmare am fost foarte fericită. Era un ceas foarte mic și pentru mine avea o valoare sentimentală extraordinară. Nu l-am păstrat din păcate. Mama nu păstrează nimic, este pentru nou”, a mai spus știrista.

Publicat: 08 Apr. 2020, 11:45 Vedete
Pe aceeași temă