Andreea Esca a rupt tăcerea și a recunoscut ce se întâmplă între fiica sa și Mario Fresh: ”Să vă spun sincer, Alexia este …”

Publicat: 29 Aug. 2021, 22:01 Vedete

Știrista de la PRO TV a vorbit în exclusivitate pentru CIAO.RO despre afacerea de la Porumbacu și ofertele pe care le-a primit, în secret, pentru a intra în politică. Dar, cel mai interesant poate, Andreea Esca a explicat ce se întâmplă de fapt între Alexia, fiica ei, și Mario Fresh, un subiect care a stârnit multă curiozitate în ultima perioadă. 

Reporter: Ai slăbit mult… ai o siluetă de invidiat. Care este secretul? Urmezi vreo dietă strictă?

Andreea Esca: Secretul este să punem lacăt pe frigider. Nu există alt secret. Că sport fac la același nivel la care făceam și înainte, doar că odată cu vârsta trebuie să mâncăm mai puțin. Asta-i tot. Nu există altceva mai ușor să vă spun… Mănânc mai puțin, tot 3 mese, dar mai mici și mai sănătoase. Suc n-am băut niciodată, beau apă, pâine mai puțină, mai fără zahăr…

Andreea Esca: „Imi place adrenalina”

Reporter: Ești pregătită să renunți la televiziune pentru a face antreprenoriat?

Andreea Esca: Nu. Nu sunt pregătită. Îmi place foarte mult ceea ce fac, îmi oferă cea mai multă adrenalină posibilă și mie îmi place adrenalina. Sunt foarte pasionată de ce fac și nu sunt pregătită pentru antreprenoriat și nici nu știu dacă este neapărat ceva ce-mi doresc.

Reporter: Dan Negru spunea recent că se fac pariuri care dintre voi doi va renunța primul la televiziune. Tu ce pronostic dai?

Andreea Esca: Eu zic să nu renunțăm niciunul, că nu văd de ce. Pur și simplu. Cred că trebuie făcute lucrurile atunci când simți, cum simți și nu cred că e cazul să renunțe nimeni.

Reporter: Primul an pandemic te-a făcut să-ți schimbi prioritățile? Ținând cont că atât tu, cât și soțul, ați avut de furcă cu acest virus..

Ce vrea să facă vedeta la domeniul de la Porumbacu?

Andreea Esca: Nu, nu mi-am schimbat prioritățile, gândesc la fel cum gândeam și înainte de pandemie, nu mi se pare că au existat niște schimbări fundamentale, aveam aceleași principii și înainte și le-am păstrat și după, doar că, asemenea tuturor oamenilor, am trecut printr-o perioadă dificilă, și trecem în continuare, pentru că trebuie să fim mult mai atenți în ceea ce privește sănătatea și nu e chiar un lucru la care ești atât de atent la vârsta asta.

Reporter: Care sunt planurile cu domeniul de la Porumbacu?

Andreea Esca: Planurile sunt de a primi în continuare, cu mare drag, oaspeți, turiști care sunt interesați să-și petreacă o vacanță într-o zonă de munte, unde e aer curat și se mănâncă bine, și unde-i foarte mult calm și unde își pot regăsi copilăriile la țară, în cazul în care au avut copilării la țară, sau pot descoperi cum erau copilăriile la țară, în cazul în care n-au avut copilărie la țară. Aș vrea să ofer multă bucurie.

Reporter: Ți s-a propus vreodată să intri în politică?

Andreea Esca: Da. Mi s-a propus de mai multe ori, dar nu este ceva ce îmi doresc.

Reporter: Inevitabil vreau să te întreb și de statutul Alexiei, ținând cont că s-au făcut doar speculații până acum. Mai este sau nu cu Mario Fresh? Sau sunt într-o pauză?

Andreea Esca: Să vă spun sincer, Alexia este acum un adult, așa că aș vrea să vorbiți cu ea (râde – n.r.). Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi în numele lor pentru că nu mai sunt minori, așa că vă invit să o sunați să vă spună ce și cum (râde – n.r.)

„Nu suntem în stare să ținem supărarea”

Reporter: Care a fost cel mai romantic gest pe care soțul l-a făcut pentru tine?

Andreea Esca: A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: “Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!”, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe.

Reporter: Cine face primul pas spre împăcare după ce vă certați?

Andreea Esca: Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta.

Reporter: În vacanță cum a fost? Unde v-ați plimbat?

Andreea Esca: A fost foarte frumos. Am petrecut mare parte la Porumbacu pentru că mai aveam foarte multe lucruri de aranjat acolo și tot timpul sunt… atunci când ai în administrare niște case… tot timpul e câte ceva de făcut. Și le-am făcut pe rând, ba eu, ba Alex, și acum era și rândul meu.

Și am fost câteva zile în Grecia și s-a terminat vacanța, ca să-ți spun sincer. Am revenit la Știri. Dar îmi pare bine… a fost puțin și bine.

Publicat: 29 Aug. 2021, 22:01 Vedete
Pe aceeași temă