Ce nu văd telespectatorii atunci când Andreea Esca prezintă știrile! Puțini știau ”secretul” acesta

Publicat: 28 iun. 2021, 08:32 Autor: Andreea Voicu Vedete

O vedem mereu aranjată, serioasă și talentată pe micile ecrane, însă recent, Andreea Esca a dezvăluit o imagine pe rețelele de socializare prin care le ”dezvăluie” urmăritorilor ei un secret mai puțin știut.

Andreea Esca a împărtășit cu prietenii de pe internet o imagine în care apare aranjată, machiată și pregătită să prezinte știrile, însă dacă în partea de sus este îmbrăcată elegant, de la brâu în jos, prezentatoarea TV poartă o pereche de pantaloni lejeri și o pereche de încălțăminte sport. În dreptul imaginii, Andreea Esca a notat „în spatele scenei, #fărăsecret”. Imaginea a strâns imediat foarte multe aprecierii și comentarii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Din ce a câștigat Andreea Esca primii bani

Jurnalista de la Pro TV nu a fost de mică în televiziune, iar acest lucru îl mărturisește chiar ea! Andreea Esca și-a câștigat primii bani acceptând un rol într-un film. Vedeta era în liceu atunci și a jucat într-un film regizat de Geo Saizescu. Castingul avusese loc chiar la liceu și Andreea Esca a prins un rol în peliculă. Din primii bani pe care îi câștigase, Andreea Esca și-a achiziționat o pereche de cercei rotunzi.

“Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” a spus Esca, la un moment dat, arată Cancan.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 28 iun. 2021, 08:32 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă