Andreea Bănică este ”devoratoare” de haine scumpe! Cât a plătit pentru o ținută pe care a purtat-o la un eveniment cu ștaif

Publicat: 17 ian. 2022, 11:06 Autor: Maria Apostol Vedete

Andreea Bănică nu se uită la bani atunci când vine vorba de aparițiile ei în fața publicului. Dovadă o face și cea mai recentă apariție a cântăreței la un eveniment monden, unde a purtat o ținută pentru care a plătit 12.000 de euro. 

Andreea Bănică a mizat pe culori temperate, în partea de sus purtând o compoziție “all black”constituită din fustă scurtă, neagră, cu o maletă de aceeași culoare. Pe deasupra a purtat un sacou supradimensionat alb. Iar piesele de rezistență au fost clutch-ul și cizmele din paiete, argintii.

Cel mai scump articol a fost, însă, o brățară “Cartier”, pe care cântăreața spune că a primit-o cadou de la soțul ei. În pofida pandemiei, care i-a redus dramatic numărul de concerte, cântăreața pare să nu ducă lipsă de resurse financiare.

Andreea și-a comandat zilele trecute aceeași pereche de cizme“Casadei” pe două nuanțe diferite. Achiziția totalizând aproximativ 3.000 de euro. Cu perechea argintie a fost încălțată și la evenimentul “cu ștaif” la care a participat, crescând considerabil prețul ținutei. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce compromisuri a făcut Andreea Bănică în carieră

Andreea Bănică este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi, cu o carieră ce se întinde pe aproape două decenii.

Drumul meu în muzică a început la patru ani jumătate, pe vremea în care eram la cămin. Tatăl meu a descoperit atunci că am voce și ureche muzicală. Și am început să cânt muzică populară. El se ocupa mereu de mine și m-a dus peste tot pe unde era necesar să mă vadă lumea. Așa a ajuns să mă vadă Adrian Păunescu, pe când făcea Cenaclul Flacăra și venea le Eforie la Teatrul de Vară.

La spectacolele lor de pe litoral venea întotdeauna foarte multă lume și, într-o zi, tatăl meu m-a dus la el. Am cântat pe scenă și i-a plăcut mult de mine. I-a spus tatălui meu că am un talent foarte mare și că trebuie să merg mai departe și că dacă am să continui o să ajung să fiu un artist mare și valoros.

A vrut pe atunci să mă ia cu el la București însă, fiind prea mică nu a fost posibil. Pentru că nu puteam să ne mutăm cu toată familia la București, tatăl meu l-a întrebat ce putem face pe plan local și atunci el ne-a îndreptat către Casa Pionierilor pe atunci, la un profesor renumit. Am mers la Clubul Elevilor câțiva ani și, după ce m-am mărit, am plecat la Teatrul Fantasio unde am cântat și am avut un post de cântăreață, pentru care eram plătită. Eram foarte mândră de primii mei bănuți. Dar nu vă imaginați că erau mulți”, a declarat Andreea Bănică în urmă cu mai mult timp.

 

 

Publicat: 17 ian. 2022, 11:06 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă