Andreea Bănică cele mai grele momente. Și-a pierdut tatăl, mama și bunicul: ”Nu au putut să mă vadă mireasă”

Publicat: 08 aug. 2020, 09:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. Artista și-a pierdut tatăl, mama și bunicul! Dezvăluirile artistei sunt cutremurătoare.

Andreea Bănică este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze atunci când apare în fața fanilor săi, artista ascunde în sufletul său multă durere. În urmă cu câțiva ani, blondina și-a pierdut cele mai importante persoane: mama, tatăl și bunicul.

Andreea Bănică și-a pierdut tatăl, mama și bunicul!

Primul care s-a stins din viață a fost tatăl artistei, iar la câteva luni distanță, bunicul a murit. La doi ani de la cumplita tragedie, mama Andreei Bănică a murit după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă.

Andreea Bănică a povestit faptul că medicii au încercat să facă tot posibilul să o salveze, însă, din nefericire, a fost prea târziu. Cel mai mare regret al cântăreței este că părinții nu au văzut-o mireasă.

Andreea Bănică a vorbit despre operațiile estetice

Andreea Bănică a recunoscut câte operații estetice are. De fiecare dată când apare pe sticlă sau la evenimente arată impecabil, iar multă lume s-a întrebat dacă are sau nu operațiui estetice.

”Părinții mei au murit când eu eram foarte tânără. Aveam 21 de ani, respectiv 23 de ani. Mi-a fost tare, tare greu. Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, a povestit Andreea Bănică într-un vlog.

„Nu am avut niciodata o problema sa ma pozez fara machiaj, sa ies din casa fara nimic pe fata, sa ma afisez naturala. Sunt bine cu mine, ma ingrijesc, sunt grijulie cu tenul meu si pot sta linistita si fara machiaj.

Insa atunci cand am un eveniment, un concert, o filmare, e normal sa ma vedeti cu un machiaj profi. Asa am procedat de la inceputurile carierei mele pentru ca mi-am dorit sa arat frumos in fata publicului; e o dovada de respect, asa consider.

E normal sa aratam altfel dupa un machiaj de o ora, sa stim sa ne punem trasaturile in valoare, sa ne jucam cu umbre si lumini pana cand rezultatul e cel pe care il dorim. Fie ca va place sau nu sa va machiati, aveti grija de tenul vostru si iubiti-va mult! Eu am invatat sa ma iubesc asa imperfecta cum sunt, ma afisez asa cum sunt pentru ca am incredere in mine, ca femeie, dar, recunosc, iubesc machiajul si felul in care ne pune in evidenta tot ce e mai bun.

Noi, femeile, suntem norocoase sa putem apela la astfel de artificii, asa ca sunt sigura ca intelegeti foarte bine de unde schimbarile de care incearca sa se agate unii cand vine vorba de pozele in care port un machiaj facut corect. Pe fata mea nu a ajuns bisturiul, doar maini inzestrate si pensule fine!” a spus Andreea Banica pe social media.

Publicat: 08 aug. 2020, 09:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă