Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima imagine împreună, la aproape un an de relație

Publicat: 05 apr. 2021, 09:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an de zile. Cei doi petrec timp de calitate împreună, însă nu se afișează în public foarte mult. Ce imagine au postat cei doi pe rețelele de socializare!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de aproape un an. Cei doi, însă, au luat decizia de a nu se afișa împreună în public sau pe rețelele de socializare, însă recent cei doi au postat o imagine în care se poate observa că se relaxează împreună, celebra cântăreață stând cu piciorul drept peste picioarele partenerului ei, arată Cancan. Mai mult decât atât, artista Andreea Bălan l-a prezentat pe Tiberiu Argint fiicelor sale. În anul 2020, în luna iulie, cei doi au fost surprinși împreună de paparazzii Cancan într-o mini-vacanță în Vama Veche.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat de câteva luni

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț. Acesta nu se va desfașura la notar, asta pentru că este vorba despre cele două micuțe, minore, Ella și Clara. În presă au apărut informații cum că Andreea își dorește custodie exclusivă și nu comună. La scurt timp după despărțire, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. De câteva luni, și Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub.

George Burcea, despre rolul de tătic

George Burcea își vizitează fetițele, chiar dacă cu Andreea Bălan nu ar fi tocmai în relații prea bune. Dar, împreună, încearcă să le ofere micuțelor tot confortul de care au nevoie pentru a fi bine.

”Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru”, mărturisea el.

Sursă foto: Cancan, arhivă Ciao

Publicat: 05 apr. 2021, 09:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă