Andreea Bălan, operată de urgență. Ce traumă trăiește din cauza accidentului

Publicat: 15 mart. 2023, 12:27 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan a fost operată de urgență la buza de sus. Ce traumă trăiește din cauza accidentului pe role!

Andreea Bălan a fost pusă într-o ipostază dificilă, la America Express. Cântăreața a fost speriată de un posibil acicdent grav, astfel că a fost nevoită să renunțe la proba de amuletă din această ediție. De frică să nu se accidenteze, cântăreața nu a vrut să mai continue proba.

Andreea Bălan, operată de urgență

”Am încercat să merg pe alei în parc și am luat o curbă, bineînțeles m-am împiedicat și la o altă curbă spre finalul parcului mi-a căzut roata din spate. În fața mea erau două pietre mari. Eu am căzut cu fața de bordură înainte să vin aici, pe role. M-am tăiat la buză și am avut nevoie de operație, pe masă, cu anestezie.”, a declarat Andreea Bălan, la America Express.

Andreea Bălan renunță la ambiții

”Acesta a fost un semn de la Dumnezeu, că la un moment dat această ambiție foarte mare pe care o am, trebuie făcută cu cap. Cred că am fost prea infatuată și am crezut că pot să fac orice.”, a mai spus artista.

Andreea Bălan a pus ochii pe Jean Gavril! Ce propunere i-a făcut după America Express

ean Gavril a fost invitat, împreună cu fratele lui, Dinu, la „Podcastito”, emisiunea prezentată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY. Acolo, foștii concurenți din America Express povestesc ce nu s-a văzut la televizor.

Jean Gavril a dat frâu liber vorbelor și a povestit o întâmplare după America Express. Se pare că, Andreea Bălan a pus ochii pe el și l-a invitat să filmeze un videoclip împreună. Totul se filma în Austria, la un lac înghețat, iar Jean și artista stăteau într-o cabană. În primă fază, lui Jean Gavril i s-a părut o idee foarte bună, dar a ezitat cu răspunsul imediat, fapt ce a enervat-o la culme pe Andreea Bălan.

„După filmările de la America Express m-a rugat să facem un videoclip împreună. Știți că eu am fost la Dancing on Ice, patinam bine, știam să patinez frumos, am făcut frumos, am câștigat. M-a rugat să facem un videoclip împreună. Avea o idee să mergem la un lac înghețat prin Austria, să stau cu ea într-o cabană, să filmăm, să fim așa. Și întrebarea mea a fost dacă are cine să filmeze și tot ce trebuie”, povestește Jean. Citește tot articolul aici.

Publicat: 15 mart. 2023, 12:27 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă