Andreea Bălan nu se mai ascunde și l-a sărutat în văzul tuturor! Da, e și el persoană publică

Publicat: 23 oct. 2022, 14:34 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan nu se mai ascunde și l-a sărutat în văzul tuturor! Andreea Bălan a făcut show în emisiunea în care este jurat. Artista a sărutat un concurent de față cu toată lumea.

Emilian și colegul lui de la Te cunosc de undeva, Wrs, s-au transformat Enrique Iglesias & Gente De Zona și au interpretat piesa ”Bailando”. Andreea Bălan a fost surprinsă de atitudinea și carisma celor doi, dar și de coregrafie.

Andreea Bălan nu se mai ascunde și l-a sărutat în văzul tuturor!

Înainte de a merge să îl pupe pe Emilian, Andreea Bălan i-a spus tânărului că este sexy, iar atunci a intervenit Sore, care i-a dat tânărului ideea.

„Ce să mai… atitudine, carismă… Coregrafia, în spatele vostru, a fost foarte tare, bestială, băieții cu fetele, un duel foarte frumos, iar voi… Ești sexy, Emilian”, a mărturisit Andreea Bălan.

Cu cine se iubește acum artista: „Sunt cea mai fericită”

Se pare că Andreea Bălan a decis să ia viața cum vine la 38 de ani. Și pe lângă faptul că este extrem de activă și concentrată pe muncă și concerte, să își mai aloce timp și pentru ea.

În ceea ce privește viața amoroasă a vedetei, deocamdată există o undă de mister total. După despărțirea de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, Andreea Bălan a fost destul de atentă la acest aspect.

Andreea Bălan, sexy în vacanță

Cert este că Andreea Bălan se afișează mereu cu zâmbetul pe buze și din ce în ce mai sexy, așa că sigur admiratorii îi dau târcoale. Într-o vacanță recentă pe care a avut-o pe Coasta de Azur, cântăreața a avut timp să reflecteze asupra vieții sale. Așa că în timp ce degusta o prăjitură delicioasă la St.Tropez a scris aceste rânduri.

„One of the best places i’ve been (n.r.: unul dintre cele mai frumoase locuri în care am fost!). Am muncit de mică și am crezut că nu am timp să mă bucur de plăcerile vieții.

În ultimii ani am învățat să și trăiesc, nu doar să alerg de colo colo și să mă bucur de fiecare clipă. De fiecare om din viața mea. Ador să călătoresc în locuri frumoase, iar dacă la finalul zilei am parte de un desert delicios. Sunt cea mai fericită”, au fost gândurile Andreei Bălan. Citește continuarea aici.

Publicat: 23 oct. 2022, 14:34 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă