Andreea Bălan, mărturisiri despre relația pe care a avut-o cu George Burcea: ”Credeam că o să fiu soție toată viața”

Publicat: 12 apr. 2021, 09:45 Autor: Andreea Voicu Vedete

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu a ajuns încă la un final! Frumoasa cântăreață a vorbit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță despre ce s-a întâmpla între cei doi de nu au mai dorit să continue căsnicia.

Andreea Bălan și George Burcea erau împreună de patru ani și jumătate, patru luni fiind de căsnicie. În cazul lor, astrele nu s-au mai aliniat, astfel că din cauza unor probleme pe care le-au avut cei doi, au decis să se separe. Andreea Bălan a vorbit în cadrul unui podcast despre motivul pentru care au decis să rupă contractul de căsnicie și despre modul în care s-a simțit și se simte în prezent, după toate cele întâmplate, arată Cancan.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.

Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mărturisit Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

George Burcea, despre rolul de tătic

George Burcea își vizitează fetițele, chiar dacă cu Andreea Bălan nu ar fi tocmai în relații prea bune. Dar, împreună, încearcă să le ofere micuțelor tot confortul de care au nevoie pentru a fi bine.

”Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru”, mărturisea el.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 12 apr. 2021, 09:45 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă