Andreea Bălan, interviu sincer despre problemele cu George Burcea: „Vom ajunge la divorţ”

Publicat: 05 Mar. 2020, 09:06 Vedete

Andreea Bălan a făcut lumină în ceea ce priveşte subiectul dezbătut de o ţară întreagă. Artista recunoaşte că speculaţiile care au apărut în ultimul timp în presă sunt adevărate, iar situaţia dintre ei este din ce în ce mai aproape de final.

„Acum lucrurile s-au aşezat într-un mod negativ, adică ne-am separat, şi cam 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, şi de aceea acum pot să vin şi să spun ceva concret. Da, ne-am separat. Dar na, acum trei săptămâni, încă nu ştiam încotro, eu trăgeam de relaţie, am încercat să mă împac, să vedem, să rezolvăm problema, încă nu se descoperise problema aceea, cu poliţia, şi atunci eu am încercat foarte mult să repar, şi să fim împreună, pentru că, repet, eu mi-am dorit foarte mult o familie”, spune Andreea Bălan.

Artista spune că în această perioadă a încercat prin toate metodele să schimbe ceva în căsnicia ei, însă George Burcea nu a fost încântat de eforturile Andreei Bălan.

„De o săptămână nu am reuşit să plâng şi azi am plâns pentru prima oară…este o situaţie pe care eu nu am reuşit să o schimb, adică am depus eforturi, dar nu am reuşit, am făcut tot ce am putut. A fost o situaţie care nu a depins de mine, nu am avut ce să fac.”, spune Andreea.

Mai mult decât atât, chiar dacă soţul său a rănit-o, Andreea recunoaşte faptul că i-ar mai da o şansă pentru că îşi doreşte ca fetiţele ei să aibă un tată.

„Este foarte important ca iertarea asta să vină dacă el îşi doreşte să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă aşa şi dacă comportamentul lui este ca în ultimele trei luni. Eu îmi doresc să fie ca înainte, doar că el nu dă semne, şi atunci trebuie să îl eliberez. Eu nu pot să îl ţin legat. Dacă el nu îşi mai doreşte această familie, evident că vom ajunge la divorţ.”a mai declarat cântăreaţa.

Publicat: 05 Mar. 2020, 09:06 Vedete
Pe aceeași temă