Andreea Bălan intervine în scandalul dintre Elena Marin și Zanni. Ce spune artista

Publicat: 11 Feb. 2021, 13:22 Vedete

Andreea Bălan intervine în scandalul de la Survivor! Este cunoscut faptul că Zanni a acuzat-o pe Elena Marin că i-ar fi făcut avansuri atât lui, cât și altui coleg din echipa lor. Artista a simțit nevoia să își încurajeze prietena și a făcut câteva declarații pe tema acestui subiect.

Zanni a creat un adevărat scandal, după ce într-una dintre edițiile show-ului a făcut-o praf pe colega sa de echipă. După ce iubitul dansatoarei a făcut declarații despre acest subiect controversat și Andreea Bălan a ținut să spună câteva cuvinte.

Andreea Bălan intervine în scandalul dintre Elena Marin și Zanni

Cântăreața a ținut să o apere pe prietena ei și a postat un mesaj tranșant pe contul ei de Facebook. Andreea Bălan explică faptul că zvonurile legate de infidelitatea faimoasei nu sunt adevărate, pentru că acesta nu ar fi capabilă să își trădeze partenerul de viață.

Totodată, aceasta i-a încurajat pe fanii săi să o susțină și să o voteze pe colega sa.

„O susțin pe Elena Marin, colega mea de scenă și prietena mea, un om extraordinar de bun, înțelept, un suflet cald, plin de compasiune și iubire! Toate bârfele și declarațiile unora nu sunt adevărate! Sper să câștige și publicul să o susțină și să o voteze!”, este mesajul postat online de Andreea Bălan.

Iubitul Elenei Marin, despre relația cu Faimoasa

Andrei, partenerul de viață al Elenei a făcut declarații despre presupusa lor despărțire. Bărbatul a recunoscut faptul că înainte de plecarea acesteia, au avut o mică dispută, însă au rezolvat imediat problema, pentru că se iubesc și își doresc ca între ei totul să fie bine.

„Adevărul e că am avut un moment mai puțin bun, înainte de plecarea ei. Dar am remediat situația, pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața. Mi-a fost imposibil să adopt o poziție clară față de plecarea ei, pentru că îmi susțin viitoarea soție în carieră, dar partea sentimentală contează mult mai mult la noi”, a declarat logodnicul Elenei Marin, pentru fanatik.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Feb. 2021, 13:22 Vedete
Pe aceeași temă