Andreea Bălan, în centrul unui scandal uriaş. Artista a fost acuzată că minte: ”Părerea ta proastă!”

Publicat: 15 Jan. 2020, 14:32 Vedete

Andreea Bălan a fost plecată într-o binemeritată vacanţă împreună cu familia. Timpul pe care l-au petrecut acolo nu a fost lipsit de peripeţii, iar când s-au întors acasă, artista le-a povestit fanilor ei experiențele de neuitat. Reacţia internauţilor nu a fost deloc pe placul blondinei. 

Mai exact, artista a fost criticată de un internaut după ce a făcut public un mesaj în care explica că nu a dormit 20 de ore, însă a reuşit să ducă la final câteva dintre planurile pe care le avea.

„După un drum de 20 de ore în care nu am dormit deloc cu Clarita în braţe, după ce am despachetat 5 geamantane, dormit câteva ore, apoi călcat, apoi făcut ordine după copii, şi după ce am intrat în apă cu Ella, uscat şi aranjat, mi-am pus faţa de divă şi am reuşit să fac şi eu niste poze”, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare, imediat ce a ajuns în vacanţă.

Mesajul transmis de artistă a fost aspru „taxat” de o tânără care a acuzat-o pe frumoasa blondină de faptul că minte.

„Cine te crede ca n-ai dormit atâtea ore? Şi ai mai făcut şi curat şi înot etc… minciuni… astea sunt în top la noi! Doar la români!” este mesajul lăsat de o tânără la postarea vedetei.

Reacţia Andreei Bălan nu a întârziat să apară şi vizibil deranjată de ceea ce tânăra i-a transmis a avut răbufnit: ”Parerea ta este proastă, şi dacă tu nu esti capabilă să faci asta nu înseamnă că alţii nu pot să arate impecabil şi să fie şi mame, şi gospodine”.

Publicat: 15 Jan. 2020, 14:32 Vedete
Pe aceeași temă