Andreea Bălan, dezvăluire șocantă după ce a ieșit din spital: „Îmi făcusem testamentul vocal”

Publicat: 12 Nov. 2020, 15:23 Vedete

Viața Andreei Bălan a fost în ultima perioadă plină de momente grele. După ce artista a trecut printr-un scandal cu fostul său partener, problemele de sănătate și-au făcut apariția și din nefericire au pus-o la pământ. După ce s-a vindecat și a ieșit din spital artista a făcut mărturisiri cutremurătoare.

Andreea Bălan a demonstrat că este o femeie puternică. Nu este prima dată când artista trece prin momente dificile. În urmă cu câțiva ani a fost la un pas de moarte din cauza unei complicații ce a apărut în timpul operației de cezariană, dar totul din fericire s-a terminat cu bine.

Lucrurile au stat la fel și de această dată, pentru că acum Andreea Bălan este în afara oricărui pericol, însă în acele momente de suferință, cântăreața și-a făcut testamentul vocal pentru că se aștepta la ce e mai rău.

”A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infectțe foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicemie”, a dezvăluit Andreea Bălan.

„Îmi făcusem testamentul vocal”

În momentul în care Andreea Bălan a fost anunțată că este nevoită să facă o intervenție chirugicală s-a speriat foarte tare, iar în următoarele momente le-a scris tuturor apropiaților săi.

„M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mai mărturisit artista în cadrul emisiunii XNS.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 12 Nov. 2020, 15:23 Vedete
Pe aceeași temă