Andreea Bălan, declarații despre divorțul de George Burcea: „Nu va fi la notar”

Publicat: 17 Mar. 2020, 09:05 Vedete

Între Andreea Bălan și George Burcea pare să nu mai existe cale de împăcare. Cei doi au discutat deja termenii divorţului şi au ajus la un consens şi în privinţa fetiţelor.

Andreea Bălan şi George Burcea au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Din acest motiv, fanii celor doi au fost de-a dreptul dezamăgiţi după ce frumoasa artista a anunţat divorţul.

Andreea Bălan, urmează să depună actele de divorţ

Artista a trecut prin clipe grele, însă acum reuşeşte să vorbească despre divorţul de fostul său partener.

Andreea Bălan a declarat că urmează să depună actele, însă divorțul nu va avea loc la notar, ci la tribunal.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc… la notar se putea dacă nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan la „Agenția VIP”.

Chiar dacă în această perioadă tribunalele vor avea o pauză, artista spune că situaţia dintre ea şi George Burcea nu poate să fie schimbată. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a spus că nu vrea să-i mai fie asociată imaginea cu a fostului soţ.

„Ideea este că oricum aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a mai spus artista în cadrul emisiunii.

Andreea Bălan, dependentă de melatonină

“Andreea este dependentă de melatonină. Ea altfel oricum nu putea dormi fără să ia acest medicament. Îl ia de ani buni. Dar acum… acum, cu situația dată, se frământă foarte tare, încearcă să înțeleagă unde s-a rupt relația lor și când, pentru că ea credea că sunt mai uniți ca niciodată de când a apărut pe lume și cel de-al doilea copil când ea practic, la nașterea Clarei, era să-și piardă viața. Andreea radia de fericire, avea familia pe care și-o dorise mereu. Dar totul s-a dus… ea se macină foarte tare și din cauza fetițelor, că încearcă să facă în așa fel încât ele să nu simtă lipsă tatălui, dar este greu pentru că George era mai mereu cu ele acasă. A slăbit foarte mult, suferă, are cearcăne, e trasă la față, nu poate mânca și nu poate dormi nici cu melatonină”, susțin surse din anturajul vedetei.

Mai mult, în urmă cu câțiva ani, prin 2013, Andreea a recunoscut că este dependentă de melatonină.

Publicat: 17 Mar. 2020, 09:05 Vedete
Pe aceeași temă