Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc religios. Ce mărturii exclusiviste au la nuntă

Publicat: 15 Sep. 2019, 14:09 Vedete

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc astăzi într-un cadru feeric! Pe lângă nuntă cei doi fac și botezul micuței Clara.

Andreea Bălan se mărită astăzi. Andreea Bălan a făcut câteva alegeri extravagante și asta se poate observa din mărturii. Pe lângă cele trei rochii spectaculoase pe care le va îmbrăca, cântăreața surprinde și cu mărturiile pentru că sunt bijuterii din aur.

Andreea Bălan se mărită astăzi

Andreea a prezentat fanilor printr-o postare pe InstaStory alegerea făcută pentru mărturii: niște brățări din aur cu aripioare de înger. Căsătoria celor doi este sub sloganul „Înger păzitor”, dovadă fiind și mesajele care apar în fotografii.

„Am aici mărturiile pe care invitaţii le vor primi, sunt aceste brăţări cu ariprioare de aur, de înger, în stilul nunţii noastre. Nuntă şi botez în paradais, cu mărturii din aur, să le stăpâniţi sănătoşi, dragii noştri invitaţi, să le purtaţi cu drag, cu plăcere, să vă aducă noroc şi iubire”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory.

Andreea Bălan are trei rochii de mireasă

„Trei rochii de mireasă e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă. A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie”,a declarat Andreea Bălan în urmă cu câteva zile.

Publicat: 15 Sep. 2019, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă