Andreea Antonescu și-a înșelat fostul iubit. Adevărul despre despărțirea de Ștefan Manolache abia acum a ieșit la iveală

Publicat: 09 Jul. 2020, 12:14 Vedete

Andreea Antonescu își trăiește viața din plin deși oficial este încă o femeie măritată. După despărțirea de Ștefan Manolache, artista a decis că este cazul să își mai dea o șansă în iubire.

Artista a fost surprinsă, weekend-ul trecut, la mare, alături de noul său iubit, fotograful Dragoș Borcănea. Deși nu a divorțat de tatăl fetiței sale și recent a ieșit dintr-o altă relație, Andreea Antonescu iubește din nou. Alături de noua sa cucerire, de colega de trupă și iubitul acesteia, cântăreața a petrecut în Vama Veche clipe de neuitat.

Andreea Antonescu, doi iubiți diferiți în ultimele luni

De neuitat este și relația pe care artista a avut-o cu Ștefan Manolache și care nu s-a încheiat atât de frumos pe cât a început.

Solista s-a cuplat cu tânărul cu 11 ani mai mic decât ea în toamna lui 2019 și părea că și-a găsit sufletul pereche. Andreea mărturisea la acel moment faptul că relația era una serioasă și chiar se gândea să se mute la Iași, orașul de unde provine Ștefan Manolache.

”Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de matură să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, declara Andreea Antonescu.

S-a despărțit cu scandal de Ștefan Manolache

Despărțirea celor doi a venit ca un șoc pentru toată lumea. Însă, dacă mulți se așteptau ca Ștefan să fie vinovat pentru ruptura dintre ei, apropiații celebrei artiste susțin că aceasta nu ar fi fost chiar fidelă în relație. Ba mai mult de atât, tânărul ar fi prins-o că vorbea și cu alți bărbați din showbiz-ul autohton.

”A vorbit cu ea și acum două săptămâni când a ajutat-o cu mai multe treburi. L-a făcut mizerie, în toate felurile. Ștefan nu are ce să comenteze despre actuala ei relație, însă atunci când era cu el, a prins-o că vorbea la 3-4 dimineața prin mesaje cu Flick și Mihai Bendeac. Când și-a luat amendă (n.r. Andreea Antonescu) că a sunat la 112, tot Ștefan a plătit-o. E de domeniul trecutului Andreea, nu vrea să își mai aducă aminte de ea”, au declarat surse din apropierea Andreei Antonescu, pentru tacataca.ro

Publicat: 09 Jul. 2020, 12:14 Vedete
Pe aceeași temă