Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor România seara trecută

Publicat: 22 Mar. 2021, 09:22 Vedete

O nouă eliminare seara trecută la ”Survivor România”, show-ul fenomen de la Kanal D. De data aceasta, Andreea Antonescu este cea care a părăsit competiția.

Pe lista de eliminare s-au aflat mai multe persoane: Andreea Antonescu, Sebastian Chitoșcă și Sorin Pușcașu, Maria Hîngu și Mellina. Prima de pe listă a fost cea care a părăsit competiția ”Survivor România” seara trecută. În timpul show-ului, artista a dat totul pe teren pentru a aduce puncte echipei sale, însă, uneori, au existat trasee complicate care au încurcat-o pe brunetă.

„Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a declarat Andreea Antonescu.

Ce a spus Andreea Antonescu, după ce a fost nominalizată de colegi

„Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare

Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show”, declara Andreea Antonescu, după ce a fost nominalizată, arată Cancan.

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 22 Mar. 2021, 09:22 Vedete
Pe aceeași temă