Andrada Precup a câștigat finala X Factor. Artista a impresionat o țară întreagă

Publicat: 19 Dec. 2020, 15:13 Vedete
Andrada Precup a câștigat finala X Factor. Artista a impresionat o țară întreagă

Andrada Precup, finalista lui Ștefan Bănică în cel de-al nouălea sezon X Factor, a câștigat marele trofeu. După o finală plină de momente impresionante, Andrada a fost desemnată câștigătorea X Factor, sezonul 9. Emoția a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

De la audiții până în marea finală, Andrada Precup a câștigat bătălie după bătălie. Vocea memorabilă, timbrul special și capacitatea de a transmite emoție au făcut-o să devină un concurent demn de marea finală a show-ului. Nu doar jurații au fost cuceriți de tânăra concurentă, ci și publicul, care i-a acordat votul de încredere în marea finală.

Loredana, Delia, Ștefan și Florin au avut câte un concurent care s-a luptat pentru marele trofeu. Decizia a stat doar în mâinile publicului, iar pentru a-și susține favoritul, telespectatorii au trimis un sms cu numele acestuia.

În finală s-au luptat pentru marele premiu Sonia Mosca, din echipa Deliei, Adrian Petrache, de la Loredana, Andrada Precup, de la Ștefan Bănică, și Super 4, de la Florin Ristei. Se pare că parcursul Andradei în concurs a fost cel bun în ochii publicului.

„Andrada a fost o surpriză încă din audiții când am spus că atunci când un concurent vine cu o poveste solidă și plusează cu o voce senzațională, atunci pachetul e complet. Asta seară cred că Ștefan a știut să o pună într-un context potrivit, lângă Adrian Daminescu și Damian Drăghici, care au făcut un moment pur românesc, care, cu siguranță, a trecut de toate monitoarele, toate televizoarele și a intrat în casele oamenilor și i-a făcut pe cei de acasă să suspine și să aplaude la finalul momentului”, a spus Florin Ristei.

Andrada Precup, marea câștigătoare X Factor 2020

„Vreau să vă spun că sunt foarte, foarte emoționată și în același timp, foarte bucuroasă că am ajuns până aici și am evoluat atât de mult. Vreau să mulțumesc juraților pentru că au avut încredere în mine și m-au apreciat la nivelul la care sunt și niciodată nu m-au tratat ca pe un om care are o deficiență de vedere”, a transmis Andrada, cu lacrimi în ochi.

Mă simt extraordinar! Cuvintele sunt de prisos. Mă bucur din suflet că Andrada a reușit să câștige acest trofeu și cred că cel mai important pentru ea este acest vot de încredere pe care i l-ați dat și nu pot să spun decât că sunt extrem de fericit”, a spus Ștefan Bănică Jr, cu un zâmbet larg pe față.

Sursa foto: Antena 1

Publicat: 19 Dec. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă