Andra, uimita de cadoul pe care David il vrea de Craciun: ”Nici eu nu am asa ceva!”

Publicat: 23 Dec. 2018, 12:37 News 3

Cantareata si-a pregatit copiii pentru Craciun si i-a pus deja sa isi scrie celebrele scrisori catre Mos Craciun.

Dar Andra a fost uimita de cadoul pe care David Maruta il vrea. Artista a marturisit ca, in scrisoarea pentru Mos Craciun, David a scris ca vrea un smartphone de ultima generatie. In plus, vrea sa devina popular in mediul virtual.

„David a început să scrie lista. Nu are ‘pretenții’ mari, vrea un telefon, ceva cu X, nu știu. I-am spus ‘măi, copile, nici eu nu am așa ceva, pe bune? Unde ai auzit asta, la școală?’ E clar o competiție acolo între copii, care are telefonul mai performant. Nu știu ce face Moșul și ce aduce Moșul…„, a mărturisit Andra pentru VIVA!

Andra, uimita de cadoul pe care David il vrea de Craciun

Andra Maruta sustine ca lui David ii place sa fie filmat. Acesta posteaza clipuri in mediul online.

„Dacă îți arăt telefonul meu, am foarte multe vlogguri și foarte multe video-uri făcute de David, dar nu am mai încărcat niciunul, am zis că…să existe o evoluție. El face foarte multe și îl inspiră foarte mulți vloggeri, e pasionat de chestia asta.

A filmat acum câteva zile un material în care era cu o verișoară a lui și folosea termeni de vloggeri pe care nu mă așteptam să îi știe copilul meu de șapte ani”, a explicat Andra lipsa din mediul virtual a fiului său.

Publicat: 23 Dec. 2018, 12:37 News 3
Pe aceeași temă