Valentina Pelinel se simte rau la a doua sarcina. Prin ce trece sotia lui Cristi Borcea

Publicat: 22 dec. 2018, 17:36 Autor: D. C. Vedete

Modelul este insarcinat pentru a doua oara cu actualul ei sot, Cristi Borcea. Cei doi au impreuna un baietel pe nume Milan.

Dar Valentina Pelinel se simte rau la a doua sarcina. Vedeta a adunat deja 15 kg de cand a ramas insarcinata. Daca la prima sarcina nu a avut probleme, asa cum a sustinut si inainte sa nasca, Valentina Pelinel se simte rau acum.

Vedeta are dureri mari de spate, arsuri insuportabile la stomac si dificultati de mobilitate. In prezent, Valentina Pelinel se afla in al doilea trimestru de sarcina. Vedeta va naste gemeni in primavara anului 2019.

Valentina Pelinel se simte rau la a doua sarcina

„Cu Milan a fost o sarcină extrem de uşoară, nici acum nu e extrem de grea având în vedere ca sunt gemeni. Îmi e mai greu… mă mişc mai greu… am avut ceva dureri de spate, am avut o perioadă scurtă de arsuri. Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat în sarcina cu Milan…

Valentina Pelinel se simte rau la a doua sarcina. Prin ce trece sotia lui Cristi BorceaDin câte am auzit ar trebui să fiu mulţumită, norocoasă şi să fiu binecuvântată. (…) Am pus minim 15 kg. Încerc să mă cântăresc mai rar, că pe ultima sută cântarul se accelerează, dar și la Milan am luat 26 de kilograme. Nu mă credea nimeni’, a spus Valentina Pelinel, la „Xtra Night Show’.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel, botez mare pentru gemene

Valentina Pelinel se simte rau la a doua sarcina. Prin ce trece sotia lui Cristi BorceaInsarcinata cu fete, vedeta vrea sa sarbatoreasca in stil mare. Atat ea, cat si sotul ei, vor ca botezul viitorilor copiii sa fie fastuos.

‘În vară, când facem botezul gemenelor, o să fie ceva mai mare. Ori la Bucureşti, ori la Budapesta, va fi de dimensiuni mai mari. Nu ceva epic, dar mai mulţi prieteni apropiaţi.’, a declarat Cristi Borcea conform libertatea.ro.

Publicat: 22 dec. 2018, 17:36 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă