Andra si Tudor Chirila s-au certat la Vocea Romaniei! S-a lasat cu lacrimi

Publicat: 17 nov. 2018, 15:50 Autor: Simona Vedete

Momente tensionate la Vocea Romaniei, in special intre cei doi jurati, Andra si Tudor Chirila, din pricina a doua concurente.

Au iesit scantei in show-ul de televiziune transmis de Pro Tv, pentru ca doua concurente din Echipa Andrei nu au fost deloc pe placul lui Tudor Chirila.

„Am rămas șocat un pic așa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc. Îți zic sincer. Avețiu niște voci bune, excepționale, dar total nepotrivite în cântecul ăsta. M-am simțit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona și am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereți.

Ați vrut să demonstrați ceva, dar n-ați mai făcut nimic din cântecul ăsta. Scopul de a transmite ceva nu a fost atins… Cea mai asumată și aruncată în nebunia asta e Isabela. Auzi Andra, tocmai pentru că nu am fost furat de moment ca voi sunt și mai obiectiv”, a spus Tudor Chirila dupa duelul fetelor din echipa Andrei.

Andra si Tudor Chirila s-au certat la Vocea Romaniei

Andra si Tudor Chirila s-au certat la Vocea Romaniei! S-a lasat cu lacrimi

„E părerea lui, deși mă doare ce spune. Tudor…, Tudor… Tudor Chirilă de-a lungul anilor a mai dat acest cântec altor concurente concurente, dar viziunea mea aceasta a fost și văd că a plăcut publicului. Ce bine că suntem diferiți și nu gândim la fel…”, a spus si Andra, cu ochii in lacrimi.

Pana la urma, Andra a decis s-o aleaga pe Isabela Barbu pentru a merge mai departe, iar Tudor Chirila a mai adaugat: „Cântecul e foarte bun, dar mie mi s-a părut că s-au urcat pe el. N-o lua personal, că greșești…”

Publicat: 17 nov. 2018, 15:50 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă