Andra, laudata de Tudor Chirila! Ce i-a spus vedetei dupa ce a auzit cum canta Shallow, din A Star is Born

Publicat: 08 dec. 2018, 13:04 Autor: D. C. News 3

Vineri seara, la editia Vocea Romaniei, Andra a urcat pe scena alaturi de Madalina Coca si Renate Gard, doua concurente din echipa sa.

Andra a interpretat piesa Shallow din filmul A Star is Born, scrisa de Lady Gaga si Bradley Cooper. Dupa ce a terminat interpretarea, Andra a fost laudata de Tudor Chirila. Evident, cuvintele de apreciere au fost spuse in stilul caracteristic cu care vedeta ne-a obisnuit de ani buni.

In urma cu cateva editii a facut-o sa planga, acum a facut-o sa rada. Tudor Chirila a fost placut impresionat de prestatia pe care Andra a avut-o la Vocea Romaniei, pe 7 decembrie 2018. Acesta a laudat-o si a spus ca are una din cele mai bune voci din Romania. Si nu minte!!!

Andra, laudata de Tudor Chirila!

“Este cea mai bună voce, față de cei din fața voastră și una din cele mai bune voci din România. Ar trebui să lași prostiile și să cânți mai mult”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă.

“O să țin cont de sfatul tău”, a fost răspunsul oferit de Andra.

Finalistii Vocea Romaniei 2018

Dintre semifinalistii care au ajuns pana in aceasta etapa a emisiunii de la PRO TV, doar patru au trecut in finala. Este vorba de Mădălina Coca, Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici și Bogdan Ioan.

Publicat: 08 dec. 2018, 13:04 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă