Andra, despre al treilea copil: „Este o binecuvântare. David vrea un frate”

Publicat: 08 ian. 2023, 13:50 Autor: Camelia Vedete

Andra, despre al treilea copil. Andra a vorbit despre al treilea copil. Artista spune că fiul ei și al lui Cătălin Măruță și-ar dori un frate.

Andra a vorbit deschis despre planurile de viitor, dar și despre o nouă sarcină. Cântăreața spune că nu are în plan să mai facă un bebeluș, dar niciodată nu spune nu. Mai mult, David deja își dorește un frățior.

Andra, despre al treilea copil

„Nu văd bine întrebarea (n.r. râde). Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu…(…) Să fie grădiniță aici de copii. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu”, a spus Andra, pe Instagram.

Andra, dezvăluiri nemaiștiute din intimitate

Andra trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Măruță, alături de care are și doi copii. Aceștia au împlinit 14 ani de căsnicie, iar cu această ocazie frumoasa artistă le-a oferit fanilor detalii intime de la începutul relației lor.

Vedeta și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și le-a povestit acestora cum au decurs primele întâlniri cu Cătălin Măruță. Cântăreața a dezvăluit faptul că nu l-a plăcut de la bun început pe actualul său partener și nici nu l-a putut vedea ca pe bărbatul alături de care își va petrece întreaga viață.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

Publicat: 08 ian. 2023, 13:50 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×