Anda Calin a spus tot adevarul despre relatia cu Liviu Varciu: „Eram foarte emotiva”

Publicat: 17 Jul. 2019, 14:10 News 3
Anda Calin a spus tot adevarul despre relatia cu Liviu Varciu: „Eram foarte emotiva”

Liviu Varciu si Anda Calin au trecut prin multe suisuri si coborasuri, insa acum sunt linsititi.

Anda Calin a spus tot adevarul despre relatia cu Liviu Varciu. Liviu si Anda s-au despartit anul trecut, insa au decis sa lase deoparte toate problemele si in cele din urma s-au impacat.

Au impreuna o fetita superba care, din fericire, se bucura de iubirea ambilor parinti, fiindca cei doi se inteleg mai bine ca oricand iar acum lucrurile sunt linsitite intre cei doi.

Anda Calin a spus tot adevarul despre relatia cu Liviu Varciu

Liviu Varciu se pregateste de insuratoare?

Lucrurile merge bine nu doar personal, ci si profesional, pentru ca Liviu Varciu s-a apucat din nou de cantat, spre bucuria fanilor, insa un rol major l-a jucat si Anda, fiindca l-a sustinut indeaproape.

„Am avut aşa emotii, acum mi-au mai trecut. Mă simt super. Cred că înca le am. Zicea Liviu inainte „Omule, am emotii, nu mai pot”. Eu am încercat sa-l îmbărbătez, să-i zic că e totul ok, dar şi eu am la fel de multe.

Cum a fost Liviu zilele astea… zicea Domne’, n-am mai cantat de mult, a fost o emoţie aparte. am fost agitaţi, ştiam că îşi doresc, ai vazut şi tu ce chimie au avut. l-am mai vazut. Ce să zic? Sunt mândră că e al meu” a spus Anda Calin, potrivit WOWbiz.

Acum Anda Calin este fericita si linistita aalturi de familia ei la care tine enorm: „Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ şi Doamne ajută să rămână aşa cât mai mult timp, poate pentru toata viaţa.

I-a avut alaturi (n.r. fetiţa pe ambii părinţi) şi cand am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot. Hai să lăsam trecutul aşa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, intr-o relaţie, într-o familie. Dar acum ne-am liniştit, am lămurit, totul e foarte bine” a mai spus aceasta, conform sursei citate.

Publicat: 17 Jul. 2019, 14:10 News 3
Pe aceeași temă