Anda Adam, jurat la Bravo, ai stil! ”Imi place foarte tare această postura”

Publicat: 12 ian. 2019, 16:10 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

In a treia saptamana de emisie, Bravo, ai stil! vine cu o noua vedeta care va ocupa un loc la masa juriului din cadrul emisiunii de fashion.

Dupa plecarea Iuliei Albu, scaunul ei de jurat a fost ”postit” de mai multe nume grele din showbiz. Anda Adam, jurat la Bravo, ai stil! dupa Pepe si Cristina ICH. Cantareata va fi cea care isi va da cu parerea despre tinutele concurentelor din competitie.

Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au un nou coleg in a treia emisiunie Bravo, ai stil! din 2019. Langa ei va sta celebra Anda Adam, indragita pentru muzica sa, dar si pentru tinutele indraznete pe care le afiseaza.

Anda Adam, jurat la Bravo, ai stil!

Cântăreața va avea drepturi depline de jurat în cadrul emisiunii și va acorda puncte, în funcție de cât de mult vor reuși cele 10 concurente să o impresioneze din punct de vedere stilistic.

„Îmi place foarte tare această postură, am niște colegi foarte faini. Aș vrea să fiu mai des jurat la Bravo, ai stil! Îmi pot exprima părerea, mai ales în ceea ce privește momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii”, a susținut Anda Adam.

Publicat: 12 ian. 2019, 16:10 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă