Anca Țurcașiu l-a lăsat mască pe Măruță, în direct, la TV! Cum a putut să apară în platou la PRO

Publicat: 09 feb. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Anca Țurcașiu l-a lăsat mască pe Măruță, în direct, la TV! Cum a putut să apară în platou la PRO.

Anca Țurcașiu a avut un accident cu urmări grave! Cântăreața a ajuns să umble în cârje după ce a căzut pe gresie și și-a fracturat rotula.

Cântăreața a șocat audiența emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, când a apărut în cârje, acum câțiva ani. Anca a povestit că a avut un accident casnic.

Am cazut pe gresie, în genunchi. Acum sunt foarte bine! La mare am căzut, într-o seară. Eu sunt o fire foarte împiedicată. Cred că am atras asta pentru că toată vara m-am gândit să nu cad și să nu îmi rup picioarele pe gresia aceea foarte lucioasă. Și s-a întâmplat. Așa că ai grijă ce îți dorești și ce transmiți în Univers”, a povestit Anca, la Pro TV, la acea vreme.

Durerea e inevitabilă”

Solista a fost nevoită să poarte orteză o perioadă.

Dar de a doua zi, mi-am ținut toate spectacolele, cu orteza, cu o canapea instalată frumos pe scenă. Iar la teatru am adaptat personajul și am făcut-o șchioapă pe Dolores, personajul pe care îl interpretez. Am zis asta e, s-a întâmplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferința e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă”, a mai adăugat artista, la PRO TV, în urmă cu câțiva ani.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie

În toamna anului 2014 a apărut primul zvon despre divorţul Ancăi Țurcașiu.

Însă, după șase ani de la acea poveste, infirmată de frumoasa artistă încă de atunci, divorțul a fost inevitabil, se pare.

“Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus,  convinsă că sunt iubită de Dumnezeu”, a scris Anca pe pagina ei de pe un cont de sociazare.

Foto: Captura PRO TV / arhiva ciao.ro

Publicat: 09 feb. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă