Anca Serea: „Nu aș purta vreodată ceva vulgar. Ceva foarte decoltat sau foarte scurt!”

Publicat: 29 Nov. 2018, 13:00 Vedete

Ce nu ar purta vreodată soțul ei, Adrian Sînă?

Anca și Adrian Sînă sunt, de departe, vedete aflate mereu în topul celor mai bine îmbrăcate persoane publice din România. Niciodată prinși pe picior greșit, cei doi soți au reguli clare de la care nu se abat atunci când vine vorba despre alegerile vestimentare pe care le fac.

„Nu aș purta vreodată ceva vulgar. Ceva foarte decoltat sau ceva foarte scurt!”, ne-a declarat Anca Serea, în exclusivitate, la evenimentul de lansare al magazinului KIP în România. Pe de altă parte soțul ei are reguli la fel de stricte: „Nu port vreodată o ținută sport, dacă nu mă duc la sport!”, ne-a spus artistul.

Anca Serea nu ar purta haine vulgare

În antiteză perfectă cu cele spuse mai devreme, am aflat de la cele două vedete și care sunt piesele vestimentare sau accesoriile de care nu se despart vreodată.

„Rochiile sunt, de departe piesele vestimentare cu ponderea cea mai mare în dressingul meu. Iar tocurile, tocurile foarte înalte sunt accesoriile de care nu ma despart vreodată!”, povestește Anca Sînă-Serea.

”Da, categoric, accesoriile de care nu mă desparte sunt ceasul, inelul si ochelarii. De la o anumită vârstă…!”, conchide Adrian Sînă, în discuția noastră, cu zâmbetul pe buze.

Publicat: 29 Nov. 2018, 13:00 Vedete
Pe aceeași temă