Anca Serea distrusa dupa operatia de cezariana! „Am nascut de 5 ori natural, va implor sa ma credeti ca cezariana nu e cea mai buna alegere!”

Publicat: 20 Aug. 2019, 15:20 News 3

Anca Serea a nascut in urma cu cateva zile cel deal saselea copil insa a fost prima nastere prin cezariana iar recuperarea se pare ca este mult mai grea decat se astepta.

Anca Serea distrusa dupa operatia de cezariana! Nu s-a recuperat inca! Anca Serea a nascut in urma cu cateva zile dar desi in prezent are 6 copii a fost prima ei nastere prin cezariana iar asta a facut-o sa aiba parte de o recuperare foarte grea.

Vedeta a nascut natural de 5 ori dar acum la cei 38 de ani ai sai si la cea dea sasea sarcina medicii au decis sa-i faca o operatie de cezariana. Micuta Leah s-a nascut fara niciun fel de probleme si este sanatoasa tun, insa marile probleme au aparut imediat dupa nastere pentru mama ei care nu era deloc obisnuita cu durerile cezarienei si restrictiile pe care le are. Desi simtea nevoia sa mai stea in spital cateva zile, Anca Serea s-a externat chiar daca nu era intr-o forma fizica perfecta pentru a incepe sa aiba grija de noul ei bebelus.

Anca Serea distrusa dupa operatia de cezariana!

„Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor și de sentimentul de vinovăție că am lipsit prea mult de acasă. Sincer vă spun că aș mai fi stat câteva zile pentru că starea mea de sănătate, deși aflată pe calmante, nu a fost una chiar excelentă. Recuperarea a fost una foarte grea pentru mine și neașteptată, nemaiavând niciodată vreo altă intervenție. Acum, ajunsă acasă, situația e puțin mai roz. Azi pot să urc singură scările, să-mi alăptez puiul și să rezist fără prea mult somn o noapte întreagă”, a spus soția lui Adi Sînă.

Anca Serea a tinut sa le spuna viitoarelor mamici faptul ca in cazul ei a invatat pe propria piele ca nasterea prin cezariana este mult mai dureroasa si recuperarea este mult mai grea decat in cazul nasterilor naturale pe care le-a avut. „Vă implor să mă credeți că nu e cea mai bună alegere. Am născut natural de cinci ori copii cu o greutate mare”, a mai spus vedeta.

Publicat: 20 Aug. 2019, 15:20 News 3
Pe aceeași temă