Anamaria Prodan se reprofilează? Ce afacere vrea să își deschidă impresara

Publicat: 22 Aug. 2020, 16:02 Vedete

Sexy-impresara Anamaria Prodan s-a pus pe treabă! Oare se reprofilează? Soția lui Laurențiu Reghecampf își îndeplinește un vis pe care îl are de foarte mult timp.

Impresara Anamaria Prodan își dorea de mult timp să aibă propriul atelier de creație și iată că visul s-a îndeplinit! Astfel că soția lui Laurențiu Reghecampf va avea o afacere de lux cu care, cu siguranță, va da lovitura. Mai mult decât atât, și-a întâlnit și partenera de afaceri alături de care va colabora.

”Mi-am dorit foarte mult. Ca orice fetiță, am visat să am un atelier al meu, unde să pot eu să-mi fac haine, unde să pot să-mi pun numele pe creațiile respective. De-asta mi-am dorit atât de mult ca Rebecca să meargă pe linia asta, de creație, de fashion. Am avut noroc ca în viața mea să întâlnesc oameni minunați, cum este partenera mea, cu care am început acest business. Mergeam la ea de foarte mulți ani și mă uitam cu câtă migală face fiecare articol”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

”Mi-a plăcut că mi-a lăsat să-mi pun eu amprenta, așa. Am vrut cumva un șiret aici, a zis: ”Ok, hai că ți-l pun!”. Adică m-a tolerat din prima zi, că eu sunt foarte dificilă. Normal că nu mă bag să desenez, pentru că nu am astfel de abilități, dar am aplecarea asta așa, către frumos și îmi place să port haine frumoase. Cred că prin felul meu de a fi dau cumva hainelor viață și valoare”, a mai zis ea, arată Spynews.

Cum o alintă Laurențiu Reghecampf pe soția lui

A fost surprins în timp ce îi aducea micul dejun la pat, în timp ce o îmbrățișa, o susținea, dar și o răsfăța cu diferite cadouri. De data aceasta, Laurențiu Reghecampf a dat frâu liber sentimentelor și i-a dedicat câteva rânduri, spunând despre Anamaria Prodan că este ”frumoasă, furioasă, caldă și misterioasă”.

„Nevasta mea este Frumoasă precum Coasta de Azur,
Furioasă ca Marea Nordului,
Caldă ca nisipurile Saharei,
Misterioasă ca Povestile din 1001 de nopti ale Șeherezadei,
Arde ca focurile Bengaleze!”, sunt rândurile lui Laurențiu Reghecampf.

Publicat: 22 Aug. 2020, 16:02 Vedete
Pe aceeași temă